2777
2789

داخلش ۱۰۰ 

بیرون یا سایت ۸۵ 

نیم بها هم نیست دیگه کلا یه شیفت داره چه ۹ صبح چه ۷ شب کلا بابد ۱۰۰ بدی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بازه؟ 

کرونا تموم شد

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
خیلی وقته بازه

جدی😐🍃

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
خسته نباشی الان میفهمی 😂 من سه ماهه دیگه میرم  امروزم از هفت تا دوازده استخر بودم

واقعا😐😐🍃🍃🍃اقااا من فک میکردم بستسسس

من استخر مووووخواااام😭😭😭😭

واقعا😐😐🍃🍃🍃اقااا من فک میکردم بستسسس من استخر مووووخواااام😭😭😭😭

کدوم شهری بپرسم بینم بابام میگه بازه یا نه

ولی همه شهرها بازن 

من استرس جمعه هفته دیگه رو گرفتم باید برم استخر ازادی امروزم پری شدم اینم شانس منه 

تا پنج روزم باید صبر کنم که دوباره بتونم با بابام برم تمرین

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
واقعا نمیدونستن؟؟  خیلی وقته استخر بازه

نه به خدا 

مامان بابام هعی میگفتن بستس

احتمالا چون میدونستن من میریم   

با 20 سال سن اختیار نداذم به خدا😭😂😂😂🤣🤣🤣

کرونا نگیریم میریم استخر یه وقت