2777
2789
عنوان

گم کردن کفش در خواب + داستان

245 بازدید | 6 پست

سلام . من مادربزگم یک ساله فوت شده و اخیرا خواب دیدم در منزل ایشون هستم و اقوام توی راه پله هستن و میخوان ک وارد خونه شن . در همین حین من میخواستم برم بیرون . اما کفش هام نبود . بلند گفتم کفش هامو کسی ندیده و هی با چشم دنبالش میگشتم . یه زمانی ک من تقریبا خم شده بودم حالا نمیدونم بدنبال کفش بودم یا پیداشون کرده بودم اما همون زمان یه تماس فیزیکی با پسر خالم داشتم . وقتی بیدار شدم اون خواب بقدری واقعی بود ک تا چند لحظه گیج بودم . چن وقت بعد باز یه خوابه دیگه دیدم . که دوباره تو همون خونه بودم مهمونا اینبار توی خونه بودن . جشن شادی نبودا و فک کنم همون ناراحتی و سوگواری برای مادربزگم بود ولی اینبار من میخواستم برم بیرون اما بازم گفش هام نبود . هی گشتم گشتم . از افراد توی خونه پرس جو کردم و حس میکردم یکی قایمش کرده تا اینکه خاله بزرگم گف من گذاشتمش اونجا . رفتم دیدم کفش ها توی کیسه ی بزرگیه ک توش پر از خاکه . ( منظور از کیسه . کیسه های برنجه ینی اون شکلی بود ) کفش هام نیم بوت مشکی بود ک در واقعیت هم دارمش اما وقتی درش اوردم ب رنگ کرم شده بود . ب رنگه شن و خاکی ک تو کیسه بود و من پوشیدمش . 

تو رو خدا اگر میتونید تعبیرش کنید و یا اگر کسیو میشناسید ک بلده به معرفی کنید . این دو خواب بقدری پر رنگ بود توی ذهنم ک انگار واقعا اتفاق افتاده و نمیتونم فراموشش کنم . لطفا کمک کنید . ممنون

میگن گم کردن کفش تو خواب خوبه ولی پیدا کردنش نمیدونم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا اگر میتونید تعبیرش کنید و یا اگر کسیو میشناسید ک بلده به معرفی کنید . این دو خواب بقدری پر ...

عزیزم اگر مجردی بزودی ازدواج میکنی

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!