2777
2789
عنوان

شوهر کنم 🤐😱😑

337 بازدید | 39 پست

انگار خدا منو نیافریده تا بختم باز شه شوهر کنم . من هیچ پسرعمو پسرعمه پسردایی یا پسر خاله ای ندارم بزرگ باشه بجز دوتا کوچولو خیلی کوچولوان🥺😢 پدرم شغلی داره که با میلیون ها آدم در ارتباطه ما خیلی از همکاراشو میشناسیم . هرکدوم و میریم خونه شون یا میان چهارتا یا حداقل سه تا دختر دارن 😑😑😑😑 هیچوقت تاحالا یه پسر مجرد پاشو نذاشته خونه ی ما انقد پسر ندیدم تووذهنم تصور میکنم ایران پسراش خیلی کمه 😳😳😳 درحالیکه دخترعموهام کلی پسرخاله و دایی دارن همه شون باشخصیت خوشگل خوشتیپ باادب بگیر 😳😑 دوستم کلی فامیل پسر داره تاحالا هزارتا خواستگار براش اومده درحالیکه اون یک اپسیلون من به خودش نمیرسه  ولی من انقد ترگل ورگل مجردم 😑😑😑😑😑😑😑🥺🥺🥺😢😢😢

تو نکن بزار اون بکنه🥴

😂😂😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عب نداره الان بیش از ده تا خواستگار بهت درخواست دوستی میدن 😂

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

ما کلی پسر داشتیم توی فامیل ولی از ازدواج فامیلی متنفر بودم هیچ کدوشون در حدم نبودم😁

الان نامزد کردم خیلی بهتر از فامیله اصلا قابل مقایسه نیست 

خداروشکر با فامیل ازدواج نکردم