2777
2789
عنوان

شوهر کنم 🤐😱😑

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست
برو سر کار. منم با نامزدم سرکار آشنا شدیم

باایناهم نیس عزیزم ی دوست دارم ۲۵ساله ک تواجتماع داره کارمیکنه الان ۵۰سالشه مجرده وخیلیانیزهمینطور😑 ازدواج فقط ی شناسه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

چن سالته ی دایی دارم بیس یک سالشه چش رنگی خوشگله باهات اشناش میکنم😉

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما کلی پسر داشتیم توی فامیل ولی از ازدواج فامیلی متنفر بودم هیچ کدوشون در حدم نبودم😁 الان نامزد کر ...

عزیزم واقعا فامیل خوب و باکلاس داشتن شانسه که درخور باشن

والا😆

راحت باش تعلیق شی بازمیای بی خی😝😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
باایناهم نیس عزیزم ی دوست دارم ۲۵ساله ک تواجتماع داره کارمیکنه الان ۵۰سالشه مجرده وخیلیانیزهمینطور😑 ...

نمیدونم والا. من سرکارم با یه آقا آشنا شدم با هم دوست شدیم نامزد کردیم

خودت که باحالی  رابط ازدواج میشی😂

😂😂😂ولی دوریم

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
نمیدونم والا. من سرکارم با یه آقا آشنا شدم با هم دوست شدیم نامزد کردیم

خوشبخت شی گلم ولی من خیلی دخترای خوشگلی روهم دیدم باوجود اینکه تواجتماع وجلوی دیدن امامتاسفانه دریغ ازی خواستگارخوب