2777
2789
یه دلیلش بهم خوردن هورمون ها میتونه باشه 

توی گوگل خوندم دلیل بهم خوردن هورمون یعنی کم شدن استروژن که باعثش میشه رو زده بود اکثرمواقع یائسگیه خیلی ترسیدمممم ۲۱ سالمه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون خودم خونریزی زیاد دارم دیواره رحمم یکم ضخیم شده شاید هورمون های بدنت بهم ریخته دکتر رفتی سونو ...

بله سونو دادم که بهم گفت ،دکترم گفت چیز مهمی نیست یا بخاطر هورموناس یا سونوی شکمی خطا داره ضخامتو تشخیص نداده ولی تو گوگل همش زده یائسگی و اینا 

بله سونو دادم که بهم گفت ،دکترم گفت چیز مهمی نیست یا بخاطر هورموناس یا سونوی شکمی خطا داره ضخامتو تش ...

حرف دکترت رو باور کن تو گوگل سرچ نکن هزار تا مریضی دیگه برات رو میکنه😉

حرف دکترت رو باور کن تو گوگل سرچ نکن هزار تا مریضی دیگه برات رو میکنه😉

بخدا از وقتی تو گوگل سرچ کردم اینقدر استررس گرفتم که تپش قلب و حالت تهوع ولم نمیکنه دو هفتس حالا بخاطر همین استرس پریودمم عقب افتاده بدتر ترسیدم

توی گوگل خوندم دلیل بهم خوردن هورمون یعنی کم شدن استروژن که باعثش میشه رو زده بود اکثرمواقع یائسگیه ...

نه نترس منم هورمون هام بهم خورده بود این مشکل رو داشتم

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
نه نترس منم هورمون هام بهم خورده بود این مشکل رو داشتم

وای خدا کنه بخدا اینقدر ترسیدممم 

شما چه علائمی  اشتین که هورموناتون بهم خورده بود؟ من پریودم منظم بود مخصوصا یکسال اخیر ولی یکم موی زائد دور سینم و چندتا روی گردنم دارم یکمیم جوش دارم 

وای خدا کنه بخدا اینقدر ترسیدممم  شما چه علائمی  اشتین که هورموناتون بهم خورده بود؟ من پر ...

من ک همیشه جوش دارم ، دور حاله سینه ام مو کمه ولی بلنده . بعد من پریود میشدم پاک نمی شدم مثلا ۱۴ روز پریود بودم

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒