2777
2789
عنوان

حسرت و آرزو

134 بازدید | 8 پست

با سلام

دوستان خلاصه میگم

روی هم رفته شوهر بدی ندارم، دو تا بچه دارم، خانه دار، لیسانس، الحمدلله ناشکر نیستم

ولی ی خوره تو جونمه ک روح و روانمو درگیر کرده از صبح ک پا میشم تا شب ک میخوام بخوابم فکر و ذکرم لباسه؛ چرا؟ چون شوهرم اون طوری ک بخوام برام لباس نمی خره؛ 

وضعیت مالیمون هم خوبه حالا شاید مرفه نه، ولی انصافا می تونه سالی دوبار دل منو شاد کنه، ب خدا سالی یبار اون هم با کلی ترفند، دعوا، داد و بیداد اون مانتویی می خره بخوام کلی بگم مثنوی هفتاد من میشه، زندگی از دستم درومده با اینکه ۳۲سالمه از خودم خجالت می کشم اینقد ضعیف شدم ب لحاظ روحی اعتقاد دینی صفر خدا منو ببخشه آرزوی خرید مانتو یا..... به حالت کاملا راضی از سمت اون تو دلم مونده، مبارزه، خشم، نرمی سفتی هر چی ک بگی از هزار راه نرفته هزارو یکیش رو رفتم،نخندین ولی چون محروم بودم زیاد به لحاظ این قضییه من خوشبختی رو تو خرید لباس می بینم، خیلی کممممم آن هم به سختی

جالبه! که استاد پارچه ام، استاد مارک و طراحی و سلیقه لباس ولی کوش، اهل فامیل می گن ماشالله ب دست خطت، ماشالله به هوشت، به سوادت، به مرامت(حمل بر خودستایی ) نشه، ولی باور کنید حس می کنم شأن و منزلت من پیش شوهرم در حد یه زن بی فکر و هیچ کاره ست،کل فامیل زنگ میزنن و اس میدن ک فلان درس کمکمون کن و من با دیده منت پاسخ می دم، پیش اونا چی ام پیش این چی، چون بچه هام کوچیکن شرایط رفتن به سر کار رو ندارم ضمنننننننننن اینکه پرروتر ازین حرفاس ک برم سر کار و ی روسری از پول خودم بخرم و بگه ک من گفتم برررری سرررررکار هرررررررررر چییییی پول دربیاری بدی لباسسسس! همون ی روسری هم باشه، به طلاق فک می کنم زیاد، واقعا اگه راهی باشه مثلا چن میلیارد داشته باشم و بچه ها هم پیش خودم باشن با کمال افتخار جدا میشم، نمی دونید چقد سخته باررررها با وجود توان مالی عروسی فامیل لباس تکراری پوشیدن، و چون سه سال پیش پالتو خریدی امسال نه! ب خدا هر مشکلی سر جای خودش سخته، خندتون نیاد جگررررم سوخته، نسبت ب بچه ها بهتره فقط من. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حق داری عزیزم، همه خانما اینطور هستن با خرید و لباسای شیک روحیه میگیرن، منم یه مدت لباس تکراری بپوشم تو روحیم اثر بدی میذاره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

دلیل خاصی داره؟ 

واقعا درکش نمیکنم

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

دلیلش چیه نمیخره

دلیلش ولله نمی دونم شاید افکار پوسیده قدیمی تازه خانوادش هم مخصوصا مادرش کلی اهل دله، مثلا شاید ازین نظر ک از بزرگان شنیده ک اهل زندگی نبوده فلان زن همش لباس خریده و به فکر نبوده، خواهش می کنم راهکار بدین، علت و معلول فایده نداره، ب خدا همش ب سرنوشته چ بسا دیدم زنایی ک اصلا تو باغ نیستن ولی شوهرش برا آبروداری هم شده قرض کرده و خریده، ی دوستی داشتم گفت این حرفای دکترا و مشاورا دردی دوا نمی کنه فقط شانس، یارو زنش تو عمرش از خوابش نزده پاشه ی صبحانه بده ب شوهرش، ب خدا فقط لقمه رو دهنش نمی ذارم... 

دلیلش ولله نمی دونم شاید افکار پوسیده قدیمی تازه خانوادش هم مخصوصا مادرش کلی اهل دله، مثلا شاید ازین ...

باهاش صحبت کن که این کار حس خوبی بهت نمیده،در ی فضای دوستانه بیان کن به دور از تشر و غر 

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋