2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ گونه نظری درمورد نداره  اون پسر شیطونیه اما فکر وخیالش جای دیگه اس

ینی چی شیطونه ولی فکرو خبالش جای دیگس میشه واضح بگی ببین یه کارایی میکنه ادم فک میکنه حسو علاقه ای داره یا شایدم نیتش کثیفه مثلاگیر داده به یکی از دوستام ک هرطور شده باهام بحرفه یا مصلا رفتیم بیرون سردم شد بهم گفت کاپشنمو بیارم برات یا مثلا هر سری منو حساب میکنه  ببین الان یمتونی دقیق تر بگییی

ینی چی شیطونه ولی فکرو خبالش جای دیگس میشه واضح بگی ببین یه کارایی میکنه ادم فک میکنه حسو علاقه ای د ...

میگم شیطنت های خودش رو داره این کارها از روی حسی نیست چون این فردی ک من دارم تصور میکنم کسی رو‌داره 

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
میگم شیطنت های خودش رو داره این کارها از روی حسی نیست چون این فردی ک من دارم تصور میکنم کسی رو‌داره& ...

عععع پس کرم دارهه منم حس کردم خودش یه ججا دلش گیره چون یه حالت بی تفاوئتی نسبت یهم داشت و در عین حال بهم توجه میکرد حالا من فال گرفتم گفتدوست داره ولی خوشبین نباش نمیدونم یعن یچی

میتونی با چطور ادمی ازدواج میکنم  برات دعا میکنم

شما فعلا موفیقت توی زندگیتون دارید 

اما ازدواج تا عید نه 

همسر آینده شما کمی شکاک وبددهنه 

اما سال اول اینطور کم کم آدم میشه😃

شما فعلا موفیقت توی زندگیتون دارید  اما ازدواج تا عید نه  همسر آینده شما کمی شکاک وبددهن ...

ببین حالا الان خیلی پیگیره که جوابشو بدم باتو.جه ب اینکه میگی حس میکنم یکیو داره ردش کنم یا اوکی بدم چووون ول کن نیست

ببین حالا الان خیلی پیگیره که جوابشو بدم باتو.جه ب اینکه میگی حس میکنم یکیو داره ردش کنم یا اوکی بدم ...

جوابش زو بده 

چون آدم بگیری هست اگه باهاش اوکی باشی