2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره عالی میشه

من حتی از مجردیم اشپزیو یادنمیگرفتمو ب همه میگفتم کسی ک شوهرمنه باید از رستوران غذا بخره...شاید مسخره بیاد..ولی الان ک چن سال ازدواج کردم..دقیقا همینطوره...

من اشپزیم خیلی بد نیس ..شوهرمم خیلی خرپول نیس ولی از بس بهش فکرکردم دقیقا همونطور شد

چرا خیلییی..ولی همچین مواقعی میرم تو حموم لباس میشورم یا حموم میکنم حتی شاید ی ذره گریه کردم...خیلیی ...

چجوری در موردش فکر میکنی؟مثلا چشماتو میبندی موسیقی میذاری بعد میری تو فکر ک الان تو ارایشگاهم دارم فلان کارو برای مشتری انجام میدم یا چی؟ 

میدونم باورتون نمیشه..ولی من با قانون جذب...ب همسر مورد علاقم..خونه...ماشین...کار ...همه چی رسیدم ال ...

میشه درخواستمو قبول کنی سوال شخصی دارم

Thank God for every good blessing you gave me and the bad blessings you did not give 😍😘me
چجوری در موردش فکر میکنی؟مثلا چشماتو میبندی موسیقی میذاری بعد میری تو فکر ک الان تو ارایشگاهم دارم ف ...

دوست خوبم...مثلا بزار همین چن ساعت پیشو بگم...من ی اهنگ گزاشم تو ایینه داشتم خودمو میدیدم ولی دقیقا تو همون ایینه قدی ک روبروش خودم بودم فکرم پرکشید رف ب اون روزی ک بااون اهنگ دوتا عروس خوشگلو اماده کردم تو سالنم و خودمم مرتب کنارشونمو داریم کیلیپ میگیرم برا پیجم....

مطمعنممم همین میشه...