2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه دیگه بهش فکر نمکنم چون مطمئم که بهش میرسم..باید به این باور برسی و بعدش فقط تقاضا کنی

خیلی حستو دوست دارم ، من ۹ ساله با قانون جذب اشنا شدم یه مدت خوب جذب میکردم چیزهایی که میخواستم ۵،۶ ماهی هست که قانون جذب ولش کردم این حرفت دوباره حالم خوب کرد که باز شروع کنم 

عزیزم چجورییی

من از قانون ۳۶۹ تسلا استفاده میکنم 

مثلا می‌نویسم خدارو شکر من در این.... کار موفق شدم 

( انگار که اتفاق افتاده ) 

سه بار مینوسم این جمله رو 

بعد دورش رو با عدد 369 که به صورت انگلیسی مینویسم پر میکنم  

درباره عدد 369 که نیکول تسلا گفته گوگل و یوتیوب تحقیق کن  

باید یه دفتر داشته باشی که توش خالی باشه فقط تسلا بنویسی

من از قانون ۳۶۹ تسلا استفاده میکنم  مثلا می‌نویسم خدارو شکر من در این.... کار موفق شدم  ...

ببخشید یه سوال دیگه ام داشتم😂😂شما خیلیییی درس میخونی قبلش یا اندازه نرمال همیشگی میخونی بعد نمرت بیست میشه؟ 

وای مرسی عزیز دلم فقط همینکارو کنم؟ تو خودت چند بار به نتیجه رسیدس؟ 😍

بلی  همین کارا کافیه 

خودم چند بار نتیجه دیدم 

من روزی دو بار می‌نوشتم 

ماجرا اینه که من زبان هیچی نخونده بودم 

و معلم ورقه رو داد دستم ۱۵ گرفته بودم 😖😢 

بعدتسلا نوشتم 

در کمال تعجب کارنامه زبان ۱۹ داده بود بهم 

باورت نمیشه خشکم زده بود 😂😂 

مطمینم ارفاق نبوده 

چون همیچین معلمی نبود

بلی  همین کارا کافیه  خودم چند بار نتیجه دیدم  من روزی دو بار می‌نوشتم  ماجرا ...

عزیزم تا نتیجه روزی دوبار مینوشتی؟؟؟؟ 

اگههههه بیست شدم که میدونم میشممممم میام بهت میگمممم براتم کلی دعااااا میکنممممم

عزیزم تا نتیجه روزی دوبار مینوشتی؟؟؟؟  اگههههه بیست شدم که میدونم میشممممم میام بهت میگمممم بر ...

اره  فقط چند دقیقه وقت میگیره 

من اکثرا بعد چند روز نتیجه میگرفتم 

انشالله امتحان ۲۰ بگیری  جانم ❤️

تسلا به تنهایی کافی نیست ها  

یه وقت درس رو نزاری بشینی فقط تسلا بنویسی 😂😂🤦🏻‍♀️