2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واای لطفا توضیح بده  از افکارت و دیدت به خواسته هات هم بگو  ویه سوال دیگه  من ب ...

من از امروز میخام دوره شکرگذاریو شروع کنم....

ولی تاقبل این حتی از نوجوونیام فکر شوهرخوشتیپ شیک پوش رو داشتم و دقیقاااا همسرم همون خصوصیاتی شد بااینک سرنوشتم اصلا قرارنبود اینطور بشه و من باقانون جذب خاسم اینطورشه...

من حتی بااینک مجردیم اتاق جدا نداشم همیشه یه اتاق پر از عروسک گوگولی و بزرگ میخاسمو جذبش کردمممم و بعد ازدواجم خونه چن ۲خاب بود ی اتاقش اتاق پر از عروسک شد بااینک بچه ندارم ولی اتاق دقیقا همونیه ک همیشه بهش فکر میکردممم

میدونی من با فکرش زندگی میکنم  مثل یه داستان،فیلم  خوب نیست نه ؟ اگه بود تا حالا انجام ش ...

حتی باید شکرگذارباشی و مثلا اگ چیزیو میخایی ایندشم ببینی...

من جدیدا دارم ب شغل ارایشگری بادرامد خیلییی بالا فکرمیکنمو حتی میشینم روزاییو نیبینم ک کیلیپای کارام تو اینستاس...

مطمعنم ی ارایشگره پردارمد میشم منتظر اون روز هستم ب این زودی

حتی باید شکرگذارباشی و مثلا اگ چیزیو میخایی ایندشم ببینی... من جدیدا دارم ب شغل ارایشگری بادرامد خی ...

به امید خدا میرسی بهش 

افکار منفی چطور نمیاد سراغت ؟ اینکه بگی خسته شدم ،نمیشه ،سخته 

چجورییییی اتفاقا منم الان برای نمره میخوام خیلی لازممههه

یه دفتر دارم مثلا امتحان امار داشتم انقدر سخت بود که راضی بودم ۱۹ بشم 

بعدش نوشتم خدایاشکرت امتحان امار ۱۹ شدم تاریخ زدم یادمم رفته بود بعد که کارنامه امد دیدم ۱۹/۵ شدم 😁

یا امتحانی ۲۰ میخواستم ۲۰ شد ، ترم اول معدل دانشگاهم جذب کردم واقعا خودم لذت بردم نوشتم ۱۸/۵۷ تو واقعیت ۱۸/۵۲ فقط ۵ صدم فرق داشت ،

یه جوری باید بنویسی که انگار اتفاق افتاده حسش کنی ،قانون جذب عالیه اگر بلد باشی استفاده کنی ازش ، البته یه مدت چیزی جذب نکردم انگار دور شدم ازش 

یه دفتر دارم مثلا امتحان امار داشتم انقدر سخت بود که راضی بودم ۱۹ بشم  بعدش نوشتم خدایاشکرت ام ...

چجوری نوشتی میشه الانم بنویسی بعد عکسشو بگیری بفرستی همینجا؟ مرسی ازتتت

به امید خدا میرسی بهش  افکار منفی چطور نمیاد سراغت ؟ اینکه بگی خسته شدم ،نمیشه ،سخته

چرا خیلییی..ولی همچین مواقعی میرم تو حموم لباس میشورم یا حموم میکنم حتی شاید ی ذره گریه کردم...خیلییی هم یهویی نمیشه قطعا هرکاری سختیشو داره ...درکنارش تلاشم لازمه ولی من خیلییی خیلییی بهش فکرمیکنمو میدونم میشه...من تو ذهنم الان حتی جای سالن ارایشیمو خودمو درکنارشون مشغول میکاپ کردن میبینم...باید خب دوره هاش برم وگرن ک یهویی نمیشه بشم ارایشگر.....

ولی میدونم افکارمنفی مثل اینک ن ارایشگر خیلیه من هم موفق نمیشمو...رو میزارم کنار...من مطمعنمممم حتی شاید چن ماه بعد اتفاقی با پیچ کاری من شماها تو اینستا برخورد کنین...اون روز من ی زن کاملا موفقم ک ماهانه درامد چن میلیونی دارم..مطمعنممم..ازالان برا درامدم خونه و ماشین خیلیی لوکستر رو میبینم...شاید خیلیا بخندن بهم ولی میدونم میشه مثل چن سال قبل دقیقاااا

یه دفتر دارم مثلا امتحان امار داشتم انقدر سخت بود که راضی بودم ۱۹ بشم  بعدش نوشتم خدایاشکرت ام ...

چن بار نوشتی یبار نوشتی؟ بعد تاریخ چیو زدی؟ تاریخ اونروز رو یا تاریخ روزی که جواب امتحان میومد یا روزی ک امتحان داشتی؟ ببخشید هی سوال میکنم😂