2777
2789
عنوان

لاغری

145 بازدید | 18 پست

سلامم خونما خوب هستید تصمیم گرفتم بخودم بیام دوستای گلم من قدم ۱۷۰ وزنم حدود ۹۰ چاق بد هیکلم 😐😂 اگه از الان استارت لاغری بزنم تا سه ماه دیگه ۷۰ میشم یه کوچولو از تجربتون خانما گل میگید کالری شماری کنم تاثیر داره ؟ بعد میخوام برم باشگاه ولی نمیدونم چه برم تجربه ندارم در حقم خواهری میکنید راهنماییم کنید 🙁 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سه ماهه نمیشه بیست کیلو وزن کم کرد باید آهسته و پیوسته اینکار انجام بشه تا سریع برگشت نکنه

اخه یدفعه چاق شدم روزی ۱۰ بار فقط غذامیخورم هل و هوله بماند بنظر خودم وزنم زود میاد پایین نمیدونم

کالری شماری و ورزش وتاپیک بامداد خمار

من ۱۶ کیلو کم کردم بدون برگشت الان تثبیت هستم رعایت میکنم 

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید
هله هوله خوردن حذف کن چه خبره روزی ده بار

میخوام همینکار کنم به پرخوری اعتیاد پیدا کردم ولی واسه چیزی که میخوام باید از عادتا بدم دست بردارم امیدوارم بتونم 🙂🙂🙂