2777
2789
عنوان

اگر....

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 56 پست
اهنگ و رقص و خنده 

این روحیه شاد قطعا بعد خیلی شکست ها بدست اومده از بلندترین جاها سقوط کردین اما باز هم قوی تر بلند شدین و الان مثل یه پرنده ازاد و رها توی کوهستان هستین که شاد هرجا باشه همیشه لذت میبره از اطرافش

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلغم 😂😂🤣( ازش متنفرم 😐💔)

منم متنفرم😂😂😂😂🤲 ولی شاید شما حرفات و کارات و ظاهرت ب دهن بعضیا شیرین نیاد اما عین شلغم که موقع مریضی مجبورن بخورنش همون ادما مجبورن بیان و از شما در مشکلاتشون کمک بگیرن همونطور توی بعضی چیزا اینقدر خوبید که مثل لبو قرمز ازتون ممکنه داخل بعضی زمینه ها حتما نظر بخوان

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
از اولش همچین ادم به ظاهر بیخیال وشادی بودم 

منم خیلی بیخیالم واقعا چیز خوبیه 

من اگر بکارنم قاصدک میشم. چون میدونم هیچ چیز این رندگی همیشگی نیست و هرچیز یا هرادمی که منو بخاد از بین ببره یا برام خوب نباشه عین قاصدک رها میکنم و میرم به راحتی هیچ وقت برای هیچ چیز غصه نمیخورم فقط رها

اونا نمیدونن شما فقط با بعضیا احساس راحتی میکنی 😁😉

دقیقا

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲
محبت وابراز علاقه ورمانتیک بازی وبغل کردن ازم سبز میشه😂

آخی بگردم خوشبحال پارتنرت💖😍 ولی عزیزم مواظب باش از احساسات پاکت سواستفاده نکنه کسی

آخی بگردم خوشبحال پارتنرت💖😍 ولی عزیزم مواظب باش از احساسات پاکت سواستفاده نکنه کسی

همه سو استفاده میکنن من چیکار باید کنم😢

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
همه سو استفاده میکنن من چیکار باید کنم😢

هیچی اون احساسو خرجشون نکن