2777
2789
عنوان

اگر....

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 56 پست
سرو

فروتن و زیبا 😍

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم 😪  شما بگید من چی میشم؟

شاید پیچک 

چون همه گیاها میدونن تا کجا قراره رشد کنن اما پیچک نمیدونه قراره تا کجا باشه هرچقدر بند بزارید رشد میکنه مثل شما که الان نمیدونی قراره چی باشی ولی پیچک خیلی فراز و فرودش قشنگه 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
خوب دو حالت داره یا خیلی رویا پرداز هستین و فقط ب رویاهاتون فک میکنید و بهشون نرسیدید یا خیلی عاشق ر ...

زود جواب منم بده دیگه

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲
شاید پیچک  چون همه گیاها میدونن تا کجا قراره رشد کنن اما پیچک نمیدونه قراره تا کجا باشه هرچقدر ...

چه قشنگ 

مرسی ازت 🌹🌹💓

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

از من احساس سبز میشه

شما خیلی احساساتی هستی و برای همه الویتت شما بقیه است بعد خودتون اما یه احساس وقتی ارزش داره ک الویت خودتون باشید اول عزیزم 

زود جواب منم بده دیگه

چی گفته بودین؟ ندیدم

کاکتوس😐🥲

اینقدر خشن نبااااش اما هرکاکتوسی یه روز برای بعضی ادمها یا موقعیت های خاص زندگیش گل میده اما بازم خارهاش رو داره کاکتوس ها خیلی خاصن خوشبحال اونای که براشون گل میدن😃

اینقدر خشن نبااااش اما هرکاکتوسی یه روز برای بعضی ادمها یا موقعیت های خاص زندگیش گل میده اما بازم خا ...

😐هر کی از راه میرسه ب من میگ عصبی یا خشن یا بی احساس جدیدا هم میگن ربات اه 

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲
نه والانمیشناسمشون ولی خوشحالم ک اسم ی هم عقیده ب گوشم خوردشمااگه میشناسیش سلام مخصوص منم ب ایشون بر ...

Herosheema@, این دخترم خیلی موفقه برو اینستا از دستش ندههه😍

شما خیلی احساساتی هستی و برای همه الویتت شما بقیه است بعد خودتون اما یه احساس وقتی ارزش داره ک الویت ...

درست میگی . خودم قبول دارم همه زندگیم بستگی به رضایت دیگران از من داره متاسفانه

😐هر کی از راه میرسه ب من میگ عصبی یا خشن یا بی احساس جدیدا هم میگن ربات اه 

اونا نمیدونن شما فقط با بعضیا احساس راحتی میکنی 😁😉

درست میگی . خودم قبول دارم همه زندگیم بستگی به رضایت دیگران از من داره متاسفانه

تو نیاز به تایید هیچکس نداری چون خدا هم وقتی تورو افرید تایید هیچکسو نخواست که پس توهم همیشه فقط دلت تو رضایت خودت از خودت و خدات از خودت باش و واقعا توکل به خدا همیشه بهترین نیروی مثبته زندگی هر انسانی میتونه باشه

ی چیزه جدید بگو این دیگ تکراری شده میدونم خودم😂😂

شما خیلی گلی💖 شماعین ایینه هستی ممکنه حرف های از نظر بقیه بی ادبی بزنی اما دقیقا برای اینکه احساس صمیمیت ایجاد کنی این رو میگید . و ممکنه هرکسی نفهمه و سوءتفاهم بشه مثل ایینه که دست راستمون رو چپ نشون میده اون حرف جیش شما هم شاید معنی اصلیش اینه که بیا دوست خوب و راحتی برای هم بشیم😁🤣