2777
2789
عنوان

اگر....

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 56 پست
جیش😂😂

خیلی بی ادبی😂

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درخت کاج 🌿

به به گویی روح بزرگ و سرسختی دارین اما به کسی باج نمیدین

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

کاکتوس😐🥲

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲
جوووون آفرین همینطوری باش😍 با هیرو شیما اشنایی که اونم همیشه میگه خار تو چشم اذمعای فضول و بد زندگی ...

نه والانمیشناسمشون ولی خوشحالم ک اسم ی هم عقیده ب گوشم خوردشمااگه میشناسیش سلام مخصوص منم ب ایشون برسون😝😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
گل رویاها..

خوب دو حالت داره یا خیلی رویا پرداز هستین و فقط ب رویاهاتون فک میکنید و بهشون نرسیدید یا خیلی عاشق رویلهاتون هستین و اون رو به هدف تبدیل کردین و به دست میارین همشون رو

میکاییلم همینو زد همین تاپیکو

کی هستن؟ ندیدم 

گل رز🤪 خواستم كليشه اي باشم خيلييي اوووم نميدووونم شايد لوبيا😆

لوبیا ارزش غذایی بالایی داره و گل رز هم نماد عشقه😃❣️ شما شاید ادم بسیار با ارزشی هستی قطعا از نظر خودت

دوستان من طبع شاعری بالایی دارم هرچی میگید اونچیزی که حسمیکنم بهش میاد یه ممکنه رفتارتون اونطور باشه و میگم اگر بدتون اومد یا دوست ندارید لطفا بگید پاک میکنم😃🥰

لوبیا ارزش غذایی بالایی داره و گل رز هم نماد عشقه😃❣️ شما شاید ادم بسیار با ارزشی هستی قطعا از نظر خ ...

بله خب مسلما تا وقتي كسي براي خودش با ارزش نباشه براي بقيه هم ارزشي نداره😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بله خب مسلما تا وقتي كسي براي خودش با ارزش نباشه براي بقيه هم ارزشي نداره😍

دقیقا عزیزم ❣️