2777
2789
عنوان

حق با منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خودش امروز حرف انداخت

بازم نباید میگفتی 

دیگران ممکنه هر حرفی بزنن نباید انقد واست مهم باشه که ناراحت بشی و کش بدی قضیه رو

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
اره والا چقد بزرگش کردی یه کلمه میگفتی دخترو پسر واسه ما فرقی نداره اینجوری شیرینی رو از دماغ مادرشو ...

اینا اخلاقشون همینه یبارم سر آتلیه رفتن عروسیم مادرشوهرم گفت آتلیه کجا طایفه فلانی کجا با اینکه از طایفه خیلی اصل و نسب داری هستم بعد بلند نگفتم یواش به شوهرم گفتم بشنوه

اتفاقا کار بسیار خوبی کردی. فردا پس فردا  جرات نمیکنن به بچه ات حرفی بزنن. همیشه همینطور پشت بچه ات باش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
جاریم میگه تو الکی ناراحت شدی شما اگه بودین ناراحت نمیشدین؟

راست میگه الکی ناراحت شدی 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
تا تو شرایطش قرار نگیرم واقعا نمیتونم چیزی بگم ولی کاشکی ب جاریتون چیزی نمیگفتین مسلما اون نمیاد طرف ...

والا من خوشم نمیاد توروی طرف وایسم به زنش گفتم بره به گوشش برسونه ازین به بعد زبونشو یه جا نگه داره نیش و کنایه نزنه

والا من خوشم نمیاد توروی طرف وایسم به زنش گفتم بره به گوشش برسونه ازین به بعد زبونشو یه جا نگه داره ...

این ادما اصلا درست نمیشن بدتر نیش میزنن دیدم ک گفتم یا باید خودت جواب بدی یا ساکت بشی بهتره 

اتفاقا کار بسیار خوبی کردی. فردا پس فردا  جرات نمیکنن به بچه ات حرفی بزنن. همیشه همینطور پشت بچ ...

من اصلا آدمی نیستم که تو سر و روی بچه برم که چیزی نگید و فلان اذیتش نکنید ولی حرف درستی نزد اگه خوده جاریم بود الان زنگ زده بود به مادرش گزارش داده بود اونم یکسره شماره منو میگرفت که بگه چرا گفتی چون اخلاق خودشونو میدونم گفتم

اینا اخلاقشون همینه یبارم سر آتلیه رفتن عروسیم مادرشوهرم گفت آتلیه کجا طایفه فلانی کجا با اینکه از ط ...

خب همونجا جوابشو باید بدی پدرشوهرو مادرشوهر من سر اتلیه من خودشون جر دادن من کار خودمو کردم سر خرید چندتا تیکه وسیله ها خودشونو جر دادن و از دماغ ما اوردن ولی من کار خودمو کردم

تو طلافروشی سر سرویس بدونی مادرشوهرم چیکار کرد ......

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
این ادما اصلا درست نمیشن بدتر نیش میزنن دیدم ک گفتم یا باید خودت جواب بدی یا ساکت بشی بهتره 

من هیچ موقع توقع تبریک ندارم که توقع نیش و کنایه داشته باشم خیلی حرفا دلمو سوزونده که بی جواب گذاشتم ولی این یکی برام واقعا زور داشت

می گفتی والا شما زنگ زدین ک شیرینی بخر

ما برا بچه نخریدیم مادرجون زنگ زد گفت شیرینی میخواد ما هم خریدیم

یا می گفتی آخی یعنی تو الان دختر داری خیلی ناراحتی 

الهی...

مرتیکه بیشعور 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خب همونجا جوابشو باید بدی پدرشوهرو مادرشوهر من سر اتلیه من خودشون جر دادن من کار خودمو کردم سر خرید ...

همیشه گفتم عیب نداره اشکال نداره من گذشت کنم ولی این یکی خیلی ناراحتم کرد پارسال یکی از جاریهام زایمان کرد بهشون شیرینی نداده بود الانم همین جاری میگه بهمون شیرینی نداد خودشون باشن سریع مسخره میکنن و ناراحت میشن و به گوش طرف میرسونن ولی من چون منم باید سکوت کنم