2777
2789
عنوان

حق با منه؟

202 بازدید | 32 پست

سلام

چند روز پیش من رفتم آنومالی برگشتنی مادرشوهر زنگ زد که شیرینی بخرید بیارید سر راه شوهرم گف نه مامان ان شاء الله بسلامتی دنیا بیاد من کل محل رو شیرینی میدم خلاصه که اصرار و نه باید بگیری و فلان ما دور زدیم و ۳کیلو شیرینی خریدیم با ذوق اومدیم نشستیم شیرینی رو باز نکرده برادرشوهرم و دخترش ته جعبه رو درآوردن یعنی از اون شیرینی یدونه من خوردم یدونه شوهرم برادرشوهرم وقتی سیرشد برگشت گفت جنسیتش پسره خریدین؟اگه دختر بود نمیگرفتین؟که منو شوهرم نگا کردیم بهم بهش گفتم مگه نگفتم نگیر بیا همینو میخواستی بشنوی من خیلی ناراحت شدم چون واقعا برام جنسیت مهم نیس فقط به حق پنج تن سالم باشه منم موند و امروز به جاریم گفتم اصلا نباید همچین حرفی رو به زبون میاورد خیلی حرف بدی زد حتما واسه خودتون فرق داره که فکر میکنید واسه ماهم اینجوره اونم خودشو از تک و تا ننداخت که نه با یه منظوری نگفته یه همچین اخلاقی داره تو بزرگ میکنی گفتم یکی بگه بهت چقدر زورت میاد میگف که نه چیزی نگفته و فلان حالا از وقتی اومدم خونه میگم عجب غلطی کردم شاید من بزرگ کردم موضوعو ولی ازینور میگم هرکی بود ناراحت میشد شما چی میگید؟تو یه پست گفتم لطفا حتی شده یه کلمه ای جواب بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا چقد بزرگش کردی یه کلمه میگفتی دخترو پسر واسه ما فرقی نداره اینجوری شیرینی رو از دماغ مادرشوهرتم اوردی که به همسرت گفتی چقد گفتم نگیریم شیرینی 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

اصلا ناراحت نمی شدم و خیلی راحت میگفتم که واسمون فرقی نداره فقط سالم باشه 

باید خیلی خونسرد و عادی جواب این مدل آدم هارو داد و تموم 

رفتی ب جاریت گفتی که چی بشه؟ 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...