2777
2789
عنوان

خواهر شوهر😑

343 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خوبید 

من یه خواهرشوهر دارم یکم ازم بزرگتره کلا خودشو رئیس میبینه و متاسفانه خیییلی حاضر جواب هست و من برعکس نمیتونم حاضر جواب باشم اون لحظه که بهم چیزی میگن دست وپامو گم میکنم انگار همون لحظه نمیتونم جواب بدم وحرص میخورم اینم از این اخلاق که جواب نمیدم سو استفاده میکنه و هر کار که میکنم یه ایرادی میگیره و دستور میده مثلا امروز بعد غذا دوتا دونه ظرف برد از سرسفره جمع کرد بقیه اش موند من جمع کردم و ظرفا رو شستم و سوپ رو با قابلمه گذاشتم رو گاز میگه چرا سوپو نذاشتی تو یه ظرف دیگه بذاری ،چند روز پیش هم عموی همسرم اومده بود خونه کثیف بود به من گفت این چیزا رو ببر اون اتاق تا جایی که تو دستم جا میشد بردم فقط یدونه اش موند ،با لحن دستوری و بد گفت بهت گفتم اینا رو ببر اون اتاق خیلی حرص میخورم ودلم میشکنه و میدونم خودشو خیلی بالاتر از من میبینه 

چیکار کنم به نطرتون😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت بگو خودت چیزی بگی میشی عروس پرو بی ادب از نظرشون 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
مشکلم اینه اون لحظه استرس میگیرم اعتماد به نفسم کمه آخه وگرنه اونروز خواستم عموش رفت جوابشو بدم  ...

مبینی حاضر جوابه بی شعوره جوابشو بده خو چرا استرس دیگه

دکترای پرستاری  : سوالی دارید بپرسید