barبی مدیر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 عنوان تلفنی............... | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 105 پست سلام بچه ها من اومدم باز ازتون کمک میخوام شما با ر.ل.تون تلفنی حرف میزنین چی میگین ؟من هیچی واسه گفتن ندارم اونم همش میگه واسم حرف بزن صدات آرومم میکنه لطفا بگین در مورد چی حرف میزنین هیچی نمیدونم بگم 1400/09/25 | 15:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 😐💔بهش بگو عشقم دوست دارم دلبر فدا بشم حرف عاشقانه بزن من جای تو بودم انقدر می ... اون از من دیوونه تره خسته نمیشه واای خیلی خوبهه لعنتیییصداش خیلی خوبه آدم آرامش میگیره وقتی باهاش حرف میزنم اون روز باهم حرف زدیم همش میگفت دلم واسه صدات تنگ شده کی میتونی دوباره حرف بزنی زنگ بزنم همش میگه یکم فکر کن چی بگی پشت گوشی نه اینکه هی بگی تو حرف بزن
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 کم حرفی من اصلا براش مهم نیست چی بهم میگذره انگار نه بابا کم حرف نیستم اما نمیدونم درمورد چی حرف بزنم وااای من امروز ساعت 12 بیدار شدم از خواب 40تا پی ام داده بودو زنگ زده بودکجایی چرا نیستی قلبم وایساد از نگرانی بیا یه خبری بدهدیوونه ایه
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 دلبری کردن دروجود خانم هاست اما اینکه حرفی نداری بزنی یا دلبری کنی به دلیل این است که ایشون یک نامحر ... دقیقااا من یه عزیزمم میگم یه جوری میشم اون شب بهم گفت که دوستم داره میگفت بدجوری دلمو از رو هوا زدی درحالی که من حتی یه دلبری کوچولو هم نکردم
baradaran عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4408 اون از من دیوونه تره خسته نمیشه واای خیلی خوبهه لعنتییی صداش خیلی خوبه آدم آرامش میگی ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو دوست داری صدای اونو بشنوی اونم دوست داره صدای تو رو بشنوه🤣هیییییی منم از اون عشق خودم یواشکی عکس میگیرم 😐 صداش هم ماشالله انگار بلند گو قورت داده🙄 خیلی خوجله قربونش برم😅💔♥️
fwtx عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 14288 نه بابا کم حرف نیستم اما نمیدونم درمورد چی حرف بزنم وااای من امروز ساعت 12 بیدار شدم ا ... واااای چقد خوبهمن خودم همینجوریم با نامزدمتهش اون میاد دوتا جواب میده تیکر هدف😇🌻 قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍 شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو دوست داری صدای اونو بشنوی اونم دوست داره صدای تو رو بشنوه🤣 هیییییی منم از اون عشق خ ... همون من به اون میگم حرف بزن اونم به من میگهموندم چی بگم امروز ببینم میتونم یکمی دلبری کنم خجالت میکشم اصلا نمیتونم
baradaran عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4408 همون من به اون میگم حرف بزن اونم به من میگه موندم چی بگم امروز ببینم میتونم یکمی دل ... خجالت چی بهش حرف های عاشقانه بزن ولی زیاد نزن که روش باز بشه
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 واااای چقد خوبه من خودم همینجوریم با نامزدم تهش اون میاد دوتا جواب میده ایشالله که اونم خوب میشه
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 خجالت چی بهش حرف های عاشقانه بزن ولی زیاد نزن که روش باز بشه چی بگم مثلا؟
baradaran عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4408 چی بگم مثلا؟ بهش بگو مرد رویا های منی قربونت بشم بگو ندیده نیستم ولی مثل تو رو هیچ جا ندیدم دلبر 😅
paridokhtt عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 6437 نه بابا کم حرف نیستم اما نمیدونم درمورد چی حرف بزنم وااای من امروز ساعت 12 بیدار شدم ا ... اینو سفت بچسپ
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 بهش بگو مرد رویا های منی قربونت بشم بگو ندیده نیستم ولی مثل تو رو هیچ جا ندیدم دلبر 😅 اوووووو خب اینجوری بگم تا شهرمون صبر نمیکنه میاد دیدنم
baradaran عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4408 اوووووو خب اینجوری بگم تا شهرمون صبر نمیکنه میاد دیدنم 😅😅😅😅بزار بیاد یکم یاد بگیر حرف عاشقانه بزن خشک خالی نباش
fwtx عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 14288 ایشالله که اونم خوب میشه جدا میشم ازش تیکر هدف😇🌻 قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍 شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
barبی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5564 اینو سفت بچسپ نمیدونی چیا میگه میگه باید برات لاک بزنم موهاتو ببافم واای میگفت انقدر بدم از این مردا و پسرایی میاد که زنشون یا دوست .دخترشون تو خیابون خم میشه بند کفشاشو میبنده باید شوهرش یا ر.ل.ش خم شه کفشاشو ببنده نه اینکه زنه خم شه