2777
2789
عنوان

تلفنی...............

590 بازدید | 105 پست

سلام بچه ها   

من اومدم باز ازتون کمک میخوام 

شما با ر.ل.تون تلفنی حرف میزنین چی میگین ؟
من هیچی واسه گفتن ندارم اونم همش میگه واسم حرف بزن صدات آرومم میکنه 

لطفا بگین در مورد چی حرف میزنین هیچی نمیدونم بگم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای ما برعکسیم

من انقد حرف دارم نامزدم همش خودش حرف میزنه و از مسائل خودش میگه

دلم شکسته ازش🤕

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببین راجب علاقت حرف بزن چی دوس داری چی دوس نداری بزار بشناستت

راجب مد اهنگ کشور مورد علاقه

کلاسا و هنرایی که دوس داری

اینا خوبن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
وای ما برعکسیم من انقد حرف دارم نامزدم همش خودش حرف میزنه و از مسائل خودش میگه دلم شکسته ازش🤕

وای نه ما اون همش میگه واسم حرف بزن با حرفات بهم انگیزه بده اما من هیچی نمیدونم بگم   

وای ما برعکسیم من انقد حرف دارم نامزدم همش خودش حرف میزنه و از مسائل خودش میگه دلم شکسته ازش🤕

وای نه ما اون همش میگه واسم حرف بزن با حرفات بهم انگیزه بده اما من هیچی نمیدونم بگم   

کم حرفی

من اصلا براش مهم نیست چی بهم میگذره انگار

دلبری کردن دروجود خانم هاست اما اینکه حرفی نداری بزنی یا دلبری کنی به دلیل این است که ایشون یک نامحرم است و فطرت پاک انسانی اجازه نمیده یک فرد با شخصی که هیچ پیوندی ندارن طنازی کنه.