2777
2789
عنوان

تلفنی...............

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 105 پست
😐💔بهش بگو عشقم دوست دارم دلبر  فدا بشم  حرف عاشقانه بزن  من جای تو بودم انقدر می ...

اون از من دیوونه تره 

خسته نمیشه 

واای خیلی خوبهه لعنتییی

صداش خیلی خوبه آدم آرامش میگیره وقتی باهاش حرف میزنم 

اون روز باهم حرف زدیم همش میگفت دلم واسه صدات تنگ شده کی میتونی دوباره حرف بزنی زنگ بزنم 

همش میگه یکم فکر کن چی بگی پشت گوشی نه اینکه هی بگی تو حرف بزن 

کم حرفی من اصلا براش مهم نیست چی بهم میگذره انگار

نه بابا کم حرف نیستم 

اما نمیدونم درمورد چی حرف بزنم 

وااای من امروز ساعت 12 بیدار شدم از خواب 40تا پی ام داده بودو زنگ زده بود
کجایی چرا نیستی 

قلبم وایساد از نگرانی بیا یه خبری بده

دیوونه ایه   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلبری کردن دروجود خانم هاست اما اینکه حرفی نداری بزنی یا دلبری کنی به دلیل این است که ایشون یک نامحر ...

دقیقااا من یه عزیزمم میگم یه جوری میشم 

اون شب بهم گفت که دوستم داره 

میگفت بدجوری دلمو از رو هوا زدی   

درحالی که من حتی یه دلبری کوچولو هم نکردم  

اون از من دیوونه تره  خسته نمیشه  واای خیلی خوبهه لعنتییی صداش خیلی خوبه آدم آرامش میگی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو دوست داری صدای اونو بشنوی اونم دوست داره صدای تو رو بشنوه🤣

هیییییی منم از اون عشق خودم یواشکی عکس میگیرم 😐 صداش هم ماشالله انگار بلند گو قورت داده🙄 خیلی خوجله قربونش برم😅💔♥️

نه بابا کم حرف نیستم  اما نمیدونم درمورد چی حرف بزنم  وااای من امروز ساعت 12 بیدار شدم ا ...

واااای چقد خوبه

من خودم همینجوریم با نامزدم

تهش اون میاد دوتا جواب میده

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو دوست داری صدای اونو بشنوی اونم دوست داره صدای تو رو بشنوه🤣 هیییییی منم از اون عشق خ ...

همون من به اون میگم حرف بزن اونم به من میگه

موندم چی بگم   

امروز ببینم میتونم یکمی دلبری کنم 

خجالت میکشم اصلا نمیتونم    

ایشالله که اونم خوب میشه

جدا میشم ازش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
اینو سفت بچسپ

نمیدونی چیا میگه 

میگه باید برات لاک بزنم موهاتو ببافم 

واای میگفت انقدر بدم از این مردا و پسرایی میاد که زنشون یا دوست .دخترشون تو خیابون خم میشه بند کفشاشو میبنده باید شوهرش یا ر.ل.ش خم شه کفشاشو ببنده نه اینکه زنه خم شه   

2790
2778
2791
2779
2792