@65somy
سلام عزیزجان روزتون بخیر✨🌷✨
خواهر قشنگم در کائنات ضرر و نقص وجود ندارد.. هرآنچه متعلق به تو باشه بسمتت میاد.. چون لیاقتش داری، چون حقته✨
پس بخواه از یزدان پاک سرشت.. و شکرگزاری کن.
از خدا هر روز... هر زمانی که بیادت میاد بخواه و بگو... خدایا به من خانه ای مجلل و باشکوه و بادل خوش بده.
بگو خدایا شکرت که صاحب خانه ای مجلل و باشکوه و بادل خوش هستم، بله قبل از رسیدن به خواسته ات شکرگزاری کن.. و طوری که انگاری درون منزلت هستی و با حس شیرین حاجتروایی بگو خدایا شکرت💚💚💜💜
خواهر گلم.. من سالها در ساختمان پدر همسرم بودم و خداروشکر... اما همیشه دوست داشتم مستقل باشم.. جمله بالا رو مدام تکرار میکردم، من حتی در دفتر نقاشی دخترم... خانه دلخواهم طراحی میکردم... (بدون اینکه اصلا شرایط مالیش داشته باشیم)...
و خدارو شکر منزل فعلی مون نود درصد شبیه همون نقاشیه... چند روز پیش اتفاقی اون دفتر دیدم... وه... وه... یادم اومد...
دیدم چقدر شبیه به منزلمونه!
البته اینحا رهن... امامیدونم شرایط و اسباب مهیا میشه ما داریم به صاحبخونه شدن نزدیک میشیم...
من مصممانه و با حالت امیدواری این اعمال انجام میدم، بدون اینکه خسته بشم یا نا امید...
اما اعمالی که برای خانه دارشدن انجام میدم:
بعد نماز صبح 70 بار میگم... رب انزلنی منزلا مبارک و انت خیر المنزلین... در طول روز هم میگم🌷🌷🙏🙏
بگو یا رب العتیق... خدا رو به کعبه و تمام منازلش که همون مسجد و... میباشد قسم بده تورو هم همچین منزل باشکوهی بده💚💜
اگر حالشو داری روزی دو رکعت نماز بخون هدیه کن...
برای خانه دارشدن🌿
همیشه امیدوارباش... ذکر یا جوادالائمه بگو.. هر دعایی که خودتم بلدی بخون.
از روح اجداد درگذشته ات بخواه... تا براتون دعاکنند..
اینم زیاد تکرار کن....👈💖💖 خدایا از جایی که گمانش میبرم و از جایی که گمانش نمیبریم برامون کارگشایی کن... تا خانه داربشیم.🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸
موفق باشی.. التماس دعا💎🙏💎🙏💎🙏💎