2777
2789
عنوان

✨نماز حاجت مخصوص روز پنج شنبه✨

89 بازدید | 7 پست

به نام یزدان پاک سرشت✨

اگر لایق باشم دعاگوتونم✨✨✨

@anabelkatanchi

@نازنین1372

@hope134

@ساررررر (سلامتی پدرجان)

@رایحه_بهشت

@آیسیورا. کیودای

و همین طور شما دوستان نینی سایتی ام... البته اگر لایق باشه🙏

التماس دعا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

میشه منم دعا کنید بی بی چکم مثبت بشه یا پریود بشم که تو شهر غریب دنبال دکتر نباشم 😭.از خدا بخواین معجزه کنه و دامن منم سبز بشه.منم براتون نادعلی میخونم

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@65somy  

سلام عزیزجان روزتون بخیر✨🌷✨

خواهر قشنگم در کائنات ضرر و نقص وجود ندارد.. هرآنچه متعلق به تو باشه بسمتت میاد.. چون لیاقتش داری، چون حقته✨

پس بخواه از یزدان پاک سرشت.. و شکرگزاری کن. 

از خدا هر روز... هر زمانی که بیادت  میاد بخواه و بگو... خدایا به من خانه ای مجلل و باشکوه و بادل خوش بده. 

بگو خدایا شکرت که صاحب خانه ای مجلل و باشکوه و بادل خوش هستم، بله قبل از رسیدن به خواسته ات شکرگزاری کن.. و طوری که انگاری درون منزلت هستی و با حس شیرین حاجتروایی بگو خدایا شکرت💚💚💜💜

خواهر گلم.. من سالها در ساختمان پدر همسرم بودم و خداروشکر... اما همیشه دوست داشتم مستقل باشم.. جمله بالا رو مدام تکرار میکردم، من حتی در دفتر نقاشی دخترم... خانه دلخواهم طراحی میکردم... (بدون اینکه اصلا شرایط مالیش داشته باشیم)...
و خدارو شکر منزل فعلی مون نود درصد شبیه همون نقاشیه... چند روز پیش اتفاقی اون دفتر دیدم... وه... وه... یادم اومد...
دیدم چقدر شبیه به منزلمونه!

البته اینحا رهن... امامیدونم شرایط و اسباب مهیا میشه ما داریم به صاحبخونه شدن نزدیک میشیم... 

من مصممانه و با حالت امیدواری این اعمال انجام میدم، بدون اینکه خسته بشم یا نا امید... 

اما اعمالی که برای خانه دارشدن انجام میدم:

بعد نماز صبح 70 بار میگم... رب انزلنی منزلا مبارک و انت خیر المنزلین... در طول روز هم میگم🌷🌷🙏🙏

بگو یا رب العتیق... خدا رو به کعبه و تمام منازلش که همون مسجد و... میباشد قسم بده تورو هم همچین منزل باشکوهی بده💚💜

اگر حالشو داری روزی دو رکعت نماز بخون هدیه کن...
برای خانه دارشدن🌿

همیشه امیدوارباش... ذکر یا جوادالائمه بگو.. هر دعایی که خودتم بلدی بخون.

از روح اجداد درگذشته ات بخواه... تا براتون دعاکنند..

اینم زیاد تکرار کن....👈💖💖 خدایا از جایی که گمانش میبرم و از جایی که گمانش نمیبریم برامون کارگشایی کن... تا خانه داربشیم.🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸

موفق باشی.. التماس دعا💎🙏💎🙏💎🙏💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@65somy     سلام عزیزجان روزتون بخیر✨🌷✨ خواهر قشنگم در کائنات ضرر و نقص وجود ندارد.. ه ...

واقعا خیلی خیلی و اندازه یه دنیا ممنونم ازت 

انشاءالله بهترینها برات رقم بخوره 

چجور میتونم جبران کنم 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
@65somy     سلام عزیزجان روزتون بخیر✨🌷✨ خواهر قشنگم در کائنات ضرر و نقص وجود ندارد.. ه ...

خیلی زحمت کشیدی خیلی ممنونم 🌷🌷🌷🌷

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
واقعا خیلی خیلی و اندازه یه دنیا ممنونم ازت  انشاءالله بهترینها برات رقم بخوره  چجور میت ...

عزیزمی... خواهش میکنم کاری نکردم.. االهی الهی بزودی خبر خونه دارشدنتون بگید....

عزیزمی... خواهش میکنم کاری نکردم.. االهی الهی بزودی خبر خونه دارشدنتون بگید....

خیلی خیلی ممنون انشاءالله 🌷🌷🌷🌷