2777
2789
عنوان

سوال در مورد عادت ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست
هر دخترى ميدونه توى دوره ماهانه نبايد استحمام كنه چرا؟ چون ممكنه عفونت بگيره!!! بعدم دكتر زنان برو ...

در مورد این حمام نکردن خیلیییییییا میگن بکنید خیلیا نه، منم جهت تمیزی حموم میکنم، کیست تخم دارن دارم اتفاقا متفورمین میخورم خیلی وفته، پس ممکنه برا اونم باشه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشور عیب نداره سعی کن نشینی تو حموم  کاراتو سرپا انجام بده  چون دهانه رحم بازه و آماده ا ...

این شوینده های بانوان بنظرت تو دوره بده؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
خب پس روز اول نرو دو روز آخر برو حموم خب شاید خون بدنت خیلی کثیفه ک بو میگیری خیلی عرق میکنی تو ای ...

نه ولی مثلا ببخشید واضح میگم، اینسری خون سیاه بود، میگن نشونه عفونته و طبیعی هم هست، همزمان احساس کردم اره الکی عرق میکنم، علتش کثیف بودن خونه؟؟

این شوینده های بانوان بنظرت تو دوره بده؟

توی این دوران با آب گرم خودتو بشور 

از شوینده استفاده نکن 

به خاطر باز بودن دهانه رحم میگن ضرر داره

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
نه ولی مثلا ببخشید واضح میگم، اینسری خون سیاه بود، میگن نشونه عفونته و طبیعی هم هست، همزمان احساس کر ...

آره عزیزدلم خونت کثیفه 

برو دکتر طب سنتی برای حجامت 

تا خونت تمیز بشه 

چون تایم پریودیت خیلی کمه 

حجامت کن هم خونت تمیز بشه حالت بهترم میشه

تازه برای پوستتم عالیه😊❤️

در مورد این حمام نکردن خیلیییییییا میگن بکنید خیلیا نه، منم جهت تمیزی حموم میکنم، کیست تخم دارن دارم ...

نگران نباش

ببين ايستاده حمام كنى عيب نداره فقط چيزى داخل نره ممكنه باعث عفونت بشه ولى خب ادم بو ميگيره چندشش ميشه

خود همون پري و دى حالت عادى بو ميده بوشم فرق داره كلاً شايد اون باشه

كيست رو با دارو درمان كن اكى نشد عمل كن 

ماهرخ هستم 
نه ولی مثلا ببخشید واضح میگم، اینسری خون سیاه بود، میگن نشونه عفونته و طبیعی هم هست، همزمان احساس کر ...

برو حجامت هرچند وقت يكبار

تو دوره اى كه پاك ميشى و پريود نيستى هفته اى دو وعده جوشونده رازيانه مصرف كن رحمت رو پاكسازى ميكنه كيستم درمان ميكنه به مرور

ماهرخ هستم 
آره عزیزدلم خونت کثیفه  برو دکتر طب سنتی برای حجامت  تا خونت تمیز بشه  چون تایم پر ...

وای از حجامت به شدت میترسم خیلی جهنمیه

برو حجامت هرچند وقت يكبار تو دوره اى كه پاك ميشى و پريود نيستى هفته اى دو وعده جوشونده رازيانه مصرف ...

اره یسری عرق رازیانه گرفتم ولی نخوردم، ممنون از راهنماییتون حتما مصرف میکنم، ولی حجامتو میترسممم

وای از حجامت به شدت میترسم خیلی جهنمیه

ن بابا چیزی نیست من پارسال حجامت کردم 

داداشم برام انجام داد

برو کسی ک ماهر باشه زود تیغ بزنه نمیفهمی

نفس عمیق بکش بدنتو سفت نگیر بدنتم گرم باشه حله

ن بابا چیزی نیست من پارسال حجامت کردم  داداشم برام انجام داد برو کسی ک ماهر باشه زود تیغ بزنه ...

روزهای بعدش درد نداره؟ ردش نموند؟

روزهای بعدش درد نداره؟ ردش نموند؟

تیغ زده یه کوچولو درد داری موقع خاب و اینا ولی ردش میره 

بعد ک چسبو ک باز کردی آلوورا بزن زود میره