2777
2789
عنوان

سوال در مورد عادت ماهانه

179 بازدید | 30 پست

بچه ها ، من حموم میرم موقع پری، ولی از همون روز اول حس میکنم یه بوی خاصی میدم خیلی وقتا 😑 نمیدونم توهمه، من حساس شدم یا بقیه هم هستن، چیه قضیه شماهم اینجوری میشید؟ چکار میکنید؟ 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احياناً پسر نيستى شما

منم حس میکنم به پسر بودن ربطی داره ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
احياناً پسر نيستى شما

عزیزم سر صبحی حوصله ندارم شمارو قانع کنم دخترم یا پسر، شونصد تا تاپیک دارم تو خیلیاش عکس هست از دوست پسرم نالیدم چتامونو گذاشتم، اگه انقد مهمه برات برو ببین تاپیک هامو قضاوت کن، سوالیم که پرسیدم طبق اگاهی من ممکنه از عفونت باشه ولی مگه میشه ادم اکثر وقتا عفونت داشته باشه، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
حموم که باید بری

خیلیا میگن نرو، ولی منظورم این بود که میشورم خودمو 

سه روز اول نرو بقیه روزا راحت برو حموم

پدتو مرتب زود ب زود عوض کن 

لباسات همینطور 

اسپری بدن بزن تو این دوران تا خوش بو باشی 😊❤️

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
منم حس میکنم به پسر بودن ربطی داره ؟

والا بخدا نمیدونم چه چرتو پرتیه میگن، حالا یه پسر بیاد راجب پرریود بگه ساعت 9 صبح چه سودی داره، چه لذتی داره، شونصد تا تاپیک دارم کلی عکس گذاشم کلی از دوست پسرم نالیدم یا مشورت خواستم، حالا یهو پسر شدم، باشه من پسر شما ریپورت کن  و برو  

خیلیا میگن نرو، ولی منظورم این بود که میشورم خودمو 

بشور عیب نداره سعی کن نشینی تو حموم 

کاراتو سرپا انجام بده 

چون دهانه رحم بازه و آماده اینه میکروبو جذب کنه

نشین تا از عفونت جلوگیری کنی😊

سه روز اول نرو بقیه روزا راحت برو حموم پدتو مرتب زود ب زود عوض کن  لباسات همینطور  اسپر ...

کلا پریودم سه روزه اخه، به خودمم خیلی میرسم، اینجوری نیست که عطر اینا نزنم، ولی بازم یه حس ناخوشایند دارم، انگار مثلا حموم نرفتی یا لباس زیرتو عوض نکردی

عزیزم سر صبحی حوصله ندارم شمارو قانع کنم دخترم یا پسر، شونصد تا تاپیک دارم تو خیلیاش عکس هست از دوست ...

هر دخترى ميدونه توى دوره ماهانه نبايد استحمام كنه چرا؟ چون ممكنه عفونت بگيره!!!

بعدم دكتر زنان برو قرص بده بهت اگر بوى ناجور ميده يا فقط دوره ماهانه هست اگر فقط توى عادتت اين بو هست عفونتى در كار نيست شايد كيست باشه ولى اگر دائمى باشه و ادرارت سوزناك باشه عفونت دارى و بايد با تجويز پزشك قرص مصرف كنى. دكترم نميتونى برى كلينيك همين نى نى سايت سوال طرح كن پزشك زنان مياد جواب ميده

ماهرخ هستم 
روزای اول نرو

کلا سه روزه، روزای اول چرا نه؟؟

کلا پریودم سه روزه اخه، به خودمم خیلی میرسم، اینجوری نیست که عطر اینا نزنم، ولی بازم یه حس ناخوشایند ...

خب پس روز اول نرو دو روز آخر برو حموم

خب شاید خون بدنت خیلی کثیفه ک بو میگیری

خیلی عرق میکنی تو این دوران؟