2777
2789
عنوان

قضیه اینه که...

228 بازدید | 30 پست

سلام قضیه اینه من یه زنداداش دارم ۳یا۴سال از خودم کوچیکتره امکان نداره کاری بکنم انجام نده مثلا از نامزدیش تا امسال اینه که هرلباسی بگیرم سریعا میره میخره هر رنگ لاکی که بزنم اونم همینکارو میکنه پابند بندازم میره میگیره وقتی با شوهرم حرف میزنم چشش به ماست همیشه هرپیجی تو اینستا فالو کنم فالو میکنه مهم نیس پیجه چی باشه هرکاری بکنم تکرار میکنه یا هرچی بگیرم میگه به مامانم که آبجی فلان وسایلو و لباسو از کجا خریده چون خودمم خرید میگم اونم میگه من چه میدانم اصلا هم بخاطر همین اخلاقاش بهش رو نمیدم داداشمم میگه تو از این خوشت نمیاد چرا باهاش حرف نمیزنی😐چون میدونم ازیناس که سریع پهن میشه همه جای زندگی آدم معلوم نیس حسوده یا دوسداره یا اصلا نمیدونم چیه این رفتاراش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ی دوست اینطوری داشتم همه کارامو‌ تقلید میکرد . ادمای بی ازارین اینجوریا.... اعتماد بنفسشون کمه

چن سالشه ؟ رفتارش بچگونه س

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
وای من ی دوست اینطوری داشتم همه کارامو‌ تقلید میکرد . ادمای بی ازارین اینجوریا.... اعتماد بنفسشون کم ...

۱۷سالشه حتی پروفایلامو کپی کرده هر روز یکیشو میزاره🤣

از خودش هیچ ایده ای نداره احتمالا

یکی از دوستامو دیده بود تو عروسی یکی از اقوام رفت از لباس اون دقیقا همون رنگ و همونطورشو خریدخیلیم خودشو بالا میگیره چندوقت پیش میگف من از بس خوشگلم هرجا میرم همه منو نگا میکنن🤣🤣🤣🤣

😂😂 بهش بگو خوشگلی از کجا کپی کردی جذاب لعنتی

از آبجیش یبار میگف چشای منو آبجیم و داداشم درشته ولی چشای دخترعموهام ریزه از اون به بعد با آبجیم میگیم چشماش درشته قلبم تو مشته🤣