سلام قضیه اینه من یه زنداداش دارم ۳یا۴سال از خودم کوچیکتره امکان نداره کاری بکنم انجام نده مثلا از نامزدیش تا امسال اینه که هرلباسی بگیرم سریعا میره میخره هر رنگ لاکی که بزنم اونم همینکارو میکنه پابند بندازم میره میگیره وقتی با شوهرم حرف میزنم چشش به ماست همیشه هرپیجی تو اینستا فالو کنم فالو میکنه مهم نیس پیجه چی باشه هرکاری بکنم تکرار میکنه یا هرچی بگیرم میگه به مامانم که آبجی فلان وسایلو و لباسو از کجا خریده چون خودمم خرید میگم اونم میگه من چه میدانم اصلا هم بخاطر همین اخلاقاش بهش رو نمیدم داداشمم میگه تو از این خوشت نمیاد چرا باهاش حرف نمیزنی😐چون میدونم ازیناس که سریع پهن میشه همه جای زندگی آدم معلوم نیس حسوده یا دوسداره یا اصلا نمیدونم چیه این رفتاراش
یبار به یکی از عروسای آشناها گفته بود خونواده شوهرمن برام النگو خریدن ۲۴ میلیون تومن بعد خواهرشوهرهمون عروسه گف فلانی مگه النگو چی بوده شده ۲۴ میلیون گفتم که چی؟گف زنداداشت گفته گفتم شاید شما اشتباه متوجه شدی آب شدم اصلا عقل نداره انگار😐
😂😂😂طفلکی ولی خدایی یخورده سنش بره بالا سرعقل بیاد بیچاره اید😂😂
چن وقت پیش مثلا مهمونی داد شامو مامانم درست کرد ژله و سالاد و اون یکی زنداداشم بعد به آبجیم میگف چرا کمک من نیومدی گفتم بگو لعنتی تو جایی واسه کمک نزاشتی🤣🤣