2777
2789
عنوان

قضیه اینه که...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 30 پست
😂😂 بهش بگو خوشگلی از کجا کپی کردی جذاب لعنتی

یبار به یکی از عروسای آشناها گفته بود خونواده شوهرمن برام النگو خریدن ۲۴ میلیون تومن بعد خواهرشوهرهمون عروسه گف فلانی مگه النگو چی بوده شده ۲۴ میلیون گفتم که چی؟گف زنداداشت گفته گفتم شاید شما اشتباه متوجه شدی آب شدم اصلا عقل نداره انگار😐

😂😂 کم سنم هست چرا بچه سال انتخاب کردین

والا اینو اصلا نمیزاشتن تو نامزدی خونه ما بیاد وقتی هم که میومد حرف نمیزد ما نمیدونستیم بهش سپردن حرف نزنه تازه فهمیدیم🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار به یکی از عروسای آشناها گفته بود خونواده شوهرمن برام النگو خریدن ۲۴ میلیون تومن بعد خواهرشوهرهم ...

داره براتون آبرو داری میکنه دیگه بچه ام😂

من زنداداش ندارم دوتا چیزم منم میگفتم😂😂

داره براتون آبرو داری میکنه دیگه بچه ام😂 من زنداداش ندارم دوتا چیزم منم میگفتم😂😂

زحمت میکشه🤣چن وقت پیش میگف آبجی من از وقتی عروسی کردم جوشای پشتم و کمرم رفت اونموقع کلا دوهفته از عروسی گذشته بود😂😂

یکی از دوستامو دیده بود تو عروسی یکی از اقوام رفت از لباس اون دقیقا همون رنگ و همونطورشو خریدخیلیم خ ...

بگو برگاشون از این همه اسکی فر خورده

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
😂😂😂طفلکی  ولی خدایی یخورده سنش بره بالا سرعقل بیاد بیچاره اید😂😂

چن وقت پیش مثلا مهمونی داد شامو مامانم درست کرد ژله و سالاد و اون یکی زنداداشم بعد به آبجیم میگف چرا کمک من نیومدی گفتم بگو لعنتی تو جایی واسه کمک نزاشتی🤣🤣

میشه لطفا واسه منم دعا کنی بچه دار شم❤

آره عزیزدلممممم حتمااااا ازین به بعد هرلحظه به یادتم موقع اذان برات صلوات میفرستم و آیت و الکرسی میخونم مطمئنم یادم نمیره به حق پنج تن دامنت سبز شه💞

چن وقت پیش مثلا مهمونی داد شامو مامانم درست کرد ژله و سالاد و اون یکی زنداداشم بعد به آبجیم میگف چرا ...

😂😂😂😂😂😂 ای خدا 

خواهرشوهرای من ظرف جمع کردنی شاید پاشن دمتون گرم هواشو داشته باشین