2777
2789
عنوان

دندون عقل

94 بازدید | 23 پست

بچه ها باید جراحی کنم خیلی میترسم به عصب فکم آسیب بزنه 😪

خیییلی درد دارم 😪

تازه دندونه هم عفونت کرده

چیکار کنم؟ شما تجربه ای دارید؟

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲ تا دارم  کشیدم یکیشو اصلاااااااا نفهمیدم درد نداشت  برا دومیشم ۱۰ روز دیگه نوبت دار ...

فک پایین؟

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
منم با جراحی کشیدم  ۳تا بخیه خورد

خیلی درد داشتید؟

کی باید بری برا دندون؟؟؟از فردا هر۶ساعت یه دونه کپسول اموکسی سیلین بخور ک اگه دندون عفونت داره خوب بشه و بوی گند نده و درد نداشته باشی

اصلن نترس

منم بهار سه تا عقل کشیدم

در تمام عمرم اولین بارم بود دندون کشیدم و خخخیلی میترسیدم،اب قند میخوردم قبلش😑😑ب دکترم گفتم خیلی ترسو ام

ولی اصصصصلن نفهمیدم چیکار کرد و چطوری

اصلن نترس اصصصلنننن

من ۱۰ روز درد کشیدم

ببخشید فک پایین؟ چرا انقدر درد داشتید؟

کی باید بری برا دندون؟؟؟از فردا هر۶ساعت یه دونه کپسول اموکسی سیلین بخور ک اگه دندون عفونت داره خوب ب ...

۱۳ دی عزیزم آره عفونت داره میخورم قرص باید جراحی کنم میترسم به عصب فکم آسیب بزنه😪

خیلی درد داشتید؟

اصلااآا

حتی یه ذره 

بیحسی میزنن دیگه از چی میترسی 

تازه دندونمم خیلی افتضاح بود عفونت .....دقیقا ته ته لثم و نهفته بود یه ذرههه از دندونه فقط دیده میشد

دکترمم یه پسر  جوون بود ولی عالی بود کارش