2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 23 پست
اصلااآا حتی یه ذره  بیحسی میزنن دیگه از چی میترسی  تازه دندونمم خیلی افتضاح بود عفونت . ...

مرسی از دلداریتون  میترسم به عصب فکم آسیب بزنه😪

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر اگه مشکوک بشه که ممکنه به عصب آسیب برسه میگه بری عکس بگیری  برای عفونت هم قرص میدن مصرف م ...

مرسی عزیز دلم آره دارم قرص میخورم عفونته از بین بره 🥺🤍

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
نه بابا چه اسیبی بزنه نگران نباش دکتره یه عمر درس خونده و دوره گذرونده گاگول ک نیست

مرسی عزیزم😂🤍

مرسی از دلداریتون  میترسم به عصب فکم آسیب بزنه😪

شما نباید نگران اونجاش باشی که 

دکترت تشخیص میده چکار کنه 

فقط یه نصیحت 

دندون عقلتو رودتر زرو بده بکشن و گرنه میزنه بقیه دندوناتو نابود میکنه اونوقت چنتا دندونو باید ببری عصبکشی ..

کلا دندون هیلی حساسه

همینکه یه ذره خراب شد بااید زودتر ببری دکتر...

من اگه ده روز درد می کشیدم، نمیومدم اینو تو تاپیک کسی که مجبوره جراحی کنه بگم.    

ممنون از دلگرمیتون عزیزم🥺🤍 

شما نباید نگران اونجاش باشی که  دکترت تشخیص میده چکار کنه  فقط یه نصیحت  دندون عقل ...

بله چشم🤍