2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی دوتا بچه تازه دوتا شونم با نذرو نیاز کاش میشد ازش متنفر بشم

نصف بیشتر مردا الان اینحورن انگار مد شده.هیچی براشون مهم نیس بی عقلی..چه زنایی دیدم ک مرداشون به گرد پاشونم نمی‌رسه ولی خیانت کردن..تنها کاری ک میتونی بکنی و باید بکنی اینه که اول یکم بیخیال بشی قوی باش روحیه تو خوب من بخودت برس برا دل خودت .خودتو دوس داشته باش .بهش توجه نکن یه مدت سعی کن شاد زندگی کنی یه تغییرای بخودت ب خونت بدی .شوهرتم جذبت میشه .نشدم مهم نباشه برات دیگه فقط حال خودتو خوب کن می‌دونم سخته ولی قوی باش

و خدایم کافیست  
نصف بیشتر مردا الان اینحورن انگار مد شده.هیچی براشون مهم نیس بی عقلی..چه زنایی دیدم ک مرداشون به گرد ...

من دوازده ساله دارم تحمل میکنم همین دیشب همین دیشب از ساعت هفت صبح تاهفت شب باهم بودن شوهرم رفته بود بندر عباس سرکار بعداز بیست روز که اومد اولین چیزی که براش مهم بود اون بود نمی‌گم من خیلی زیبا هستم ولی اولش که شوهر کرده بودم همه بهم میگفتن آخه تو با این حالا رفته لازمی که شوهر داره دوتا بچه داره واز نظر قیافه صفره صفره این خیلی عذابم میده چرا واقعا چرا