2777
2789

چیکار‌میکردین؟ 

خودتون غذا چی میخوردین؟ من موندم ۸۰ درصد غذاها خوب نیستن آخه! 

حتی مرکبات

لبنیات

سبزیجات حبوبات.ازطرفی بچم یبوست هم داره چیابخورم چی ب نی نی بدم هم واس نفخش خوب باشه هم یبوست؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

دکتر بهش دایمیتیکون داد فایده نکرد.

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی چند ماهشه؟

۴۰روز

ببین به نظرم همه چی بخور غیر ترشی و نوشابه

منم نوزاد دارم این دوره میگذره هم بدن ما نیاز داره به همه چی هم بچه

من بچه دومم هم هست 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دکتر بهش دایمیتیکون داد فایده نکرد.

اره هیچی اثر نداره من چن جور قطره و شربت دکترا دادن هیچی به هیچی 

یا موقتی هست در حد ده دقیقه بعد دوباره آژیر می کشه

ولی پدی لاکت خوبه بگیر خودت بده روزی ۵قطره قطره پروبیوتیک معده روده همه رو تقویت می‌کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

منم تا سه ماه غذای نفاخ نخوردم.بعدش خوردم.اگر هم میخوردم بعدش عرق نعنا با نبات میخورد.

دایمیتیکون میدادم.با کامفورتی کید واسه نفخش.گاهی هم ی ریزه نبات تو ابجوش بای قطره عرق نعنا ب نوزاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین به نظرم همه چی بخور غیر ترشی و نوشابه منم نوزاد دارم این دوره میگذره هم بدن ما نیاز داره به هم ...

اخه اذیت میشه بچه!!!

منم تا سه ماه غذای نفاخ نخوردم.بعدش خوردم.اگر هم میخوردم بعدش عرق نعنا با نبات میخورد. دایمیتیکون م ...

عرق نعناخودت میخوردی شیرت کم نمیشد؟ یا بچه یبوست نمیگرفت؟

عرق نعنا ب نوزاد دادنش ضرر نداره؟

اره هیچی اثر نداره من چن جور قطره و شربت دکترا دادن هیچی به هیچی  یا موقتی هست در حد ده دقیقه ...

بدون تجویز پزشک بدم ایراد نداره؟

این پدی لاکت باعث یبوست نمیشه؟

عرق نعناخودت میخوردی شیرت کم نمیشد؟ یا بچه یبوست نمیگرفت؟ عرق نعنا ب نوزاد دادنش ضرر نداره؟

نه شیرم که زیاده.الانم دخترم چهار ماهشه.از سه ماهگی خوب شد.یبوست ک بچها نوزاد تا شش ماه نمیگیرن.

دختر منم تو دوماهگی دیر ب دیر دفع میکرد ب دکترش گفتم.گفت ترنجبین بده.شیر خیلی بیشتر بده.گاهی ی هفته دفع نداشت.منکه میدادم ضرری نداشت.الانم درد دل داره بهش میدم ساکت میشه.

به پسرمم نوزاد بود میدادم ضرری نداشت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه شیرم که زیاده.الانم دخترم چهار ماهشه.از سه ماهگی خوب شد.یبوست ک بچها نوزاد تا شش ماه نمیگیرن. دخ ...

منطورت اینه ترنجبین میدی یا پدی لاکت؟

ترنجبین چقدربدم چنبار در روز

ترنجبین برای اینه که معمولا بچها از دوماهگی دفعشون کم میشه.هفته ایی یبار ...ترنجبین میدن که خوب کار کنه.من به بچهام میدادم چند ساعت بعد دفع میکردن.

مثلن برای بچه دوماهه نصف قاشق چایخوری ترنجبین تو بیست یا 30 سی سی اب جوش حل کن از صافی رد کن بخوره.منکه هر دفعه امتحان کردم جواب داده  

یبار کافیه در روز بده، اگ کار نکرد فرداش دوباره بده .ولی معمولن همون یبار جواب میده

اخه اذیت میشه بچه!!!

میگذره بابا پس اخه ادم چی بخوره هم خودش جون داشته باشه هم بچه از شیر ادم چیزای مقوی بگیره