2777
2789
عنوان

بعد از کلی بحث دیگه قانع شد😏+عکس

554 بازدید | 26 پست

من یه ساله تقریبا برای رفت و امدم با شوهرم و مادرم مشکل داشتم با اینکه 21 سال داشتم بهم میگفتن تنهایی حق نداری هیچ جایی بری البته همسرم تو خواستگاری بهم گفته بود محدود نیست ولی بعدش تا یه مدت سخت گیر بود اما بعد کلی بحث دیگه دیروز این پیام رو داد

غرغرام بالاخره جواب داد😂😂😂😓

تازه بعدشم به جایه اینکه تشکر کنم اینجوری پیام دادم 😂

بعد یه سال غرغر به نتیجه رسیدما 

اولا میگفتم فقط باید گوش به فرمان شوهر بود ولی الان که فکر میکنم مردایه ایرانی رو هر چی بیشتر بهشون بی اعتنایی کنی بیشتر طرفت میان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه به مردا اصلا رو ندید پرووو میشن  فکر میکنن یا نوکرشونی یا کالاشون

شوهرت انگار فهمیدس

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

😂😂😂😂😂😂😂فقط اونجاش که گفتی ظالم ها

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

خوب کردی مگه زندانی هستی .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
نفهمیدم😐

منو میگفتن فقط حق داری با مادرت جایی بری حتی تا سر کوچه 

میخواستم برم یه کلاس ثبت نام کنم برای رفت و امدم که مامانم گفت نمیبرمت مجبور شدم تو خونه بمونم به شوهرم کلی غر زدم که چرا انقدر محدودی دیروز اجازه داد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
الان از خجالت میخوام اب شم همچین پیامایی دادم😂😭😓

من همیشه به شوهرم میگم ظالم. و به خودم مظلوم😑😂