2777
2789

ده ساله ازدواج کردم ،سی وپنج سالمه و یک دخترپنج ساله دارم،لیسانس روانشناسی دارم،از نظر مالی درحد متوسط هستیم،راستش از اینکه خانه دارم راضی نیستم،احساس میکنم این بیکاری مداوم توخونه باعث شده افسرده باشم،صبر و تحملم رو کم کرده،باعث شده فقط بشینم و زندگیم رو با بقیه مخصوصا خانم های شاغل که مستقل هستن مقایسه کنم و حال خودمو بدتر کنم،از این یکنواختی زندگی ناراحتم،حس میکنم عمرم بیخود و بی جهت داره میگذره،دوست دارم شاغل باشم یا ادامه تحصیل بدم اما نمیتونم تصمیم گیری کنم کدوم بهتره،اصلا به دنبال چجور شغلی باشم؟شغلی باشه که حداقل درآمدش ارزش نبود و کمبودم تو خونه رو جبران کنه تا یوقت شوهرم معترض نشه،اصلا نمیتونم تصمیم درستی بگیرم 🤷🏻‍♀️

درست فکر میکنی خانه داری آدمو حیف میکنه نمیزاره به استعداد و علایقت برسی و پیشرفتی داشته باشی

سعی کن هرچه زودتر شاغل بشی

اینکه چه شغلی هم باشه بستگی ب علاقه ی خودت و شرایط محیط زندگیت داره

مثلا آرایشگری یا ناخنکاری بنظرم خوب و پردرآمد هستن

فاطمم شما صدام کن فاط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من خودمم شاغلم شاغل بودن خانم یه سری خوبیا داره یه سری هم بدیا داره خوبیاش اینه که دستت تو جیب خودته مستقل تری و تا حدودی میتونی توی امرار معاش به همسرت کمک کنی یا اینکه کمکم نکردی میتونی چیزایی که دلت میخاد رو برای خودت یا دخترت یا خونه ات بخری

اما بدی هاشم اینه کمتر وقت میکنی به خودت برسی یا به بچه ات  و خونه ات برسی یا اینکه وقت هایی که خسته ای نمیتونی اونطوری که شوهرت دلش میخاد باشی یا اینکه امان از وقتی که یه مهمون سر زده بیا خونه ات اینا برای اوایلشه امکان داره یه مدت که بگذره بخاطر خستگی زیادی عصابت متشنج بشه یا کم تحمل بشی و به مرور خستگی روی پوستت هم تاثیر بزاره

البته منم تایم کاریم زیاده

به نظرم با توجه به رشته ت به کلینیکای روانشناسی بهزیستی و ... سر بزن باهاشون همکاری نیمه وقت داشته ب ...

عزیزم با مدرک لیسانس بدون سابقه کار به نظرت میتونم شانسی داشته باشم؟

درست فکر میکنی خانه داری آدمو حیف میکنه نمیزاره به استعداد و علایقت برسی و پیشرفتی داشته باشی سعی ک ...

هزینه آموزش اولیه شغل های زیبایی و همچنان وسایل اولیه که لازم دارن رو اطلاعی دارید چه مبلغی باید در نظر بگیرم؟؟؟از اونطرف هم نمیدونم با هزینه ای که بکنم واسه یادگیری آیا میتونم جای پر رفت و آمدی مشغول به کار بشم یا نه،!

سلام عزیزم من خودمم شاغلم شاغل بودن خانم یه سری خوبیا داره یه سری هم بدیا داره خوبیاش اینه که دستت ت ...

میدونم عزیزم ،ولی بخدا ده سال یه مدل زندگی کردن،یک برنامه روتین داشتن باعث میشه خونه ات بشه واست زندان!دوستای شاغلم رو میبینم که چقدر دایره ارتباطاتشون گسترده است،سرکار هستن و جمعه ها هم بهترین تفریحات کوهنوردی و گردش رو دارن واقعا حسودی میکنم ،اصلا وقت نمیکنن افسردگی بگیرن

میدونم عزیزم ،ولی بخدا ده سال یه مدل زندگی کردن،یک برنامه روتین داشتن باعث میشه خونه ات بشه واست زند ...

پس یه کاری رو انتخاب کن که تایمش کم باشه من تایم کاریم حدودا ۶. تا ۸ ساعته ولی کارم سخته ولی یه مزیت داره که توی خونه خودمه ۴ ساله کار میکنم ولی به شدت عصابم ضعیف شده 

انشاالله شما موفق باشی

هزینه آموزش اولیه شغل های زیبایی و همچنان وسایل اولیه که لازم دارن رو اطلاعی دارید چه مبلغی باید در ...

مثلا ناخنکاری هزینه اولیه ش چیزی حدود ۱۰ تومنه یا بیشتر هزینه ها متفاوته توی هرشهری اما هرشهری که باشی مثلا دوره ی آموزشی باید بگذرونی ک حدود ۴ تومنه و یسری ابزار و وسایل که میتونی از همون اول نو بگیری اگرم نداری میتونی دست دوم بخری یا با کسی که بهت آموزش میده شریک شی وسیله هاشو و یه درصدی بهش بدی

اگر این مقدار سرمایه رو داری برو سمتش که درآمدشم خوبه

شاخه های مختلف آرایشگری مثلا شینیون مو هزینه اولیش چیزی حدود ۵ یا ۶ تومنه

یا میکاپم توی همین رنجه

اگرم سرمایه برای اینکار ها نداری میتونی بری اول بصورت آموزشی پیش یه آرایشگر کار کنی با درآمد کم تا کم کم یادگیری و مدرکشو بگیری

فروشندگی و این قبیل کار ها هم که احتیاج ب سرمایه نداره و توی هرشهری باشی به اندازه ی کافی وجود داره.

فاطمم شما صدام کن فاط