2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی

613 بازدید | 2 پست

این ماه موعد پریود پری نشدم، بی بی چک گذاشتم هاله انداخت، دو سه تا دیگه هم گذاشتم انداخت، ولی رفتم آزمایش منفی بود. یه هفته بعد بازم بی بی چک گذاشتم خط کمرنگ انداخت، رفتم سونو گفت باردار نیستی، کیست ریز داری بخاطر اون عقب افتاده، منم بیخیال شدم، یه هفته بعد شروع شد به لکه بینی، ببخشید ترشحات صورتی داشتم، مقدارش هم اندازه مثلا روز آخر پریودی، الان ده روزه همینجورم، چیه یعنی؟ خسته شدم آنقدر فکر و خیال کردم. می‌خوام چیزای قاعده آور بخورم میترسم بچه باشه، چون سر بچه قبلیم هم همینطور هر روز ترشحات صورتی داشتم 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

منم همین طوری بود با این تفاوت من ازمایش خون دادم اولا منفی بود بعدش امد رو ۲۰۰ دیگه بالا نرفت موقع لکه بینی هم بتام صفر شد سونو رفتم گفت رحمت پاکه البته موقع لکه بینی بودم یه تکه گوشت دفع کردم فکر کنم خارج از رحم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.