2777
2789

به هیچ عنوان از این کانال خرید نکنید ۷۰۰هزار تومان قرض کردم ازشون وسایل خریدم تا کم کم مغازه باز کنم ولی نیاوردن و کلاه برداریه تا میتونین این کانال و پخش کنین بقیه درگیری نشن ☹️

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
عزیزم الان کانال بالاتر هم کلاهبرداری ،،،ممبر فیک میخرن نباید اعتماد میکردی خیلی دلم میخاد یه پست ب ...

بزار خوب😍

منم از عمده و تک خرید کردم متاسفانه بلع کلاه برداری بود

چی کار کردید

شما ب پلیس فتا گزارش بده

مرسی عزیزم

خلاصه قضیه *

👇👇👇

درود بر همه بزرگواران 

،یکی  از بزرگترین کل اهب رداران حدود ۷ سال اخیر در تلگرام است و حدود۳۳ کانال تبلیغ کننده فروش اقلام متفاوت از شیر مرغ تا جون آدمی زاد با قیمتهایی پایین ، اجناسی از همه مدل و برای هر سلیقه ای می باشند .... غافل از اینکه همه ی اینها فقط یک دام بزرگ است برای گرفتار کردن شمار زیادی از هموطنانمان .  متاستفانه تا به حال هفت  سال است که در روز روشن در حال کلا هب ردا ری هستند.  

افراد زیادی تا به حال فریب این کل اه بردار شیاد که با نامهای بیگ سنا شاپ، دوبی هرمزگان، قشم عمده ،بیگ شوپ ، بیگ شاپ ، سفیرقشم ، عمده فروشی و ارزان کده و البته اصولاً تحت عنوان اصلی و همیشگی فروشگاههای زنجیره ای  «عمده و تک » فعالیت داشته و دارد را خورده اند. چون نمی تونم اینجا لینک را بیاورم 

اگر می تونید در تلگرام عمده و تک ‌را سرچ کنید گروههای مالباخته را پیدا می کنید 🙏🏻🙏🏻

⚠️هشدار جدی⚠️

⚠️اخطار به همه خریداران و فروشندگان کلیه اجناس ⚠️

لطفاً این اخطار را جدی بگیرید و اطلاع رسانی کنید. از سلسله کانالهای  تلگرامی۳۲ گانه کل اه بر دار ی که تا به حال تحت نامهایی چون : بیگ سنا شاپ ، دبی هرمزگان ، قشم عمده ، بیگ شوپ ، بیگ شاپ ، سفیر قشم ، عمده فروشی و ارزان کده و اصولاً تحت عنوان همیشگی ؛  «عمده و تک » ، جیب مردم را خالی می کنند، به هیچ عنوان خرید نکنید.

این کل اه بر دار  همچون ماری خوش خط و خال طعمه را بسوی خود جلب کرده و با پاشیدن زهر خود او را کاملاً فلج می کند . هر چه می گذرد و او پوست اندازی کند بزرگ و بزرگ تر شده و دیگر قربانیان توان مقابله با آن را نخواهند داشت. این شیادخدا نترس، با راه اندازی این کانالهای رنگارنگ و از همه رنگ و ارزان توجه مشتری را به کانالهایش جلب می کند ، وعده ی ارسال بموقع را می دهد و حتی می گوید هزینه ای بابت ارسال دریافت نمی کند و رایگان است. از طرفی دام دیگری برای تعدادی جوان جویای کار برای فاکتور نویسی از طریق اگهی استخدام مجاز

پهن می کند . در شروع بکارگماشتن این جوانان شماره کارت بانکیشان را به بهانه شلوغی کار و همکاری در تسریع جوابگویی به سفارشات می گیرد و در اختیار خریداران قرار می دهد . فاکتورنویس غافل هر روز مبالغ دریافتی را به حساب حسابدر  از  همه جا بیخبر دیگری می فرستد و او هم مسئول  خرید ارز دیجیتال می شود و .... یکی دو هفته به همین منوال می گذرد تا اینکه مالباختگان شاکی از ک لاه بر داری ، حساب بانکی فاکتور نویس را و متعاقباً فاکتورنویس شاکی حساب بانکی حسابدار را ،از طریق مراجع قانونی مسدود می کنند. هیچ ردی هم از اصل کاری نیست. کل اه بردار تعطیلی اعلام می کند و لینک و اسم عوض می کند و دوباره روز از نو روزی از نو .... ۷  سال به همین منوال کل اه بر دار ی کرده است.

برای اخذ اطلاعات بیشتر می توانید به لینک تلگرامی گروهی از مالباختگان مراجعه نمایید:

@به انگلیسی بزنید عمده تک د ز د ش ی اد  ۲  و ملاحضه کنید  

#عمده و تک

#خرید‌

#خرید اینترنتی

#ارزان

#ارز دیجیتال

# کلاهبردار

#حقه باز

#دزدی تو روز روشن 

#کلاهبردار ارز دیجیتال

#کاریابی اینترنتی کلاهبرداری

#خرید اینترنتی کلاهبرداری

عزیزم تو رو خدا کمکم کن من خرید کردم دیروز بعد امشب پست شما رو دیدم و فهمیدم گول خوردم بهشون پیام دادم گفتم سفارشم رو لغو کنید لغوش کرد بهم گفت شماره حساب بده ۴۸ ساعت دیگ پول تو حسابت بلاکمم نکردن بنظرتون پس میدن برا من ۴۸ میلیون 😭😭