2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

464 بازدید | 54 پست

بچه ها من دو سه ماه پیش که موهامو رنگ کردم شونه نمی شدن مجبور بودم هر بار نرم کنند به موهام بزنم از ریشه. حالا به شدت ریزش مو گرفتم همین طور پیش برم کجل می شم. اینو بگم که من موهام خیلی پر و مقاوم بود با اینکه زیاد رنگ می کردم. ولی این نرم کننده خرابش کرد. به نظرتون چکار کنم 

منم به خاطر بیماری سلیاک خیلی ریزش مو دارم شدیدهااااا

چاره ای پیدا نکردم براش فقط زینک پلاس میخورم میگن خیلی خوبه 

البته شامپو گزنه ایروکس استفاده کردم فایده نداشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطیفه. حالا گفتم برم قرص بگیرم نمی دونم تاثیر داره یا نه 

لطیفه خیلی محصول مزخرفیه دیگ نزنش بزارش کنار 

قرص چی مثلا؟؟

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

واقعا متاسفم

خب سرم مو میزدی بعد حمومت دوقطره رو موها نم دار اونم به ساقه نه ریشه راحت شونه میشه

من دکلره یه ادم بیسواد خییللیی موهامو سوزوند دو سال سرم مو استفاده کردم الان ۶ ماهه روغن نارگیل میزنم خیلی خیلی نرم شده تاثیرشم میمونه مثل سرم نیس که فقط بعد استفاده موهات نرم شه کلا نرم میشن

خدایا اخه دیگه کی نرم کننده میزنی تو عهد بوق موندید 😬😑ببخشید دیگه اعصابم خورد شد که الکی موهای قشنگ تو نابود کردی

بعدم نرم کننده اصلا نرم نمیکنه باز همونجور موهات خشک میمونه

واقعا متاسفم خب سرم مو میزدی بعد حمومت دوقطره رو موها نم دار اونم به ساقه نه ریشه راحت شونه میشه م ...

چکار کنم الان خیلی ناراحتم اگه عروسی برادرم نبود می ترم از ته میزدم موهامو

فقط قرص هیر ویت و شامپو ضد ریزش سینره عاااالیه شامپو سینره موها رو لطیف میکنه انگاری نرم کننده زدی

واقعا شامپو ضد ریزش خوبه؟ گفتم یه مدت شامپو بچه بزنم اصلا شامپو نزنم. قیمت هیرویت چنده