بچه ها من دو سه ماه پیش که موهامو رنگ کردم شونه نمی شدن مجبور بودم هر بار نرم کنند به موهام بزنم از ریشه. حالا به شدت ریزش مو گرفتم همین طور پیش برم کجل می شم. اینو بگم که من موهام خیلی پر و مقاوم بود با اینکه زیاد رنگ می کردم. ولی این نرم کننده خرابش کرد. به نظرتون چکار کنم
من بعد از زایمان ریزش موی وحشتنااااک گرفتم. جوری که شقیقه م خالی شد 😭 قرص هیرویت میخورم ریزش موهام قطع شد. کاش زودتر شروع میکردم موهام رو از دست نمیدادم. Hairvit
چکار کنم الان خیلی ناراحتم اگه عروسی برادرم نبود می ترم از ته میزدم موهامو
نرم کننده نزنی خوب میشی
وقتی موهات کمی نم داره دو قسمت تقسیم کن واسه هر قسمت چند قطره روغن نارگیل بریز کف دستت دستاتو خوب بمال بهم چرب کن بعد اروم بیار به ساقه موهات بعد ۵ دقیقه شونه بزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا شامپو ضد ریزش خوبه؟ گفتم یه مدت شامپو بچه بزنم اصلا شامپو نزنم. قیمت هیرویت چنده
نه هیچ شامپویی مثه سینره نمیشه.من انواع خارجی رو امتحان کردم اثری نداشت فقط سینره عالی بود.اونم فقط از داروخانه بخر.قرص هیر ویت حدود ۸۲ تومن هستش.۳۰ عددی
من موهام خیلی خیلی ریزش داشت با همین دو قلم معجزه شد خدا رو شکر