2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 54 پست

من بعد از زایمان ریزش موی وحشتنااااک گرفتم. جوری که شقیقه م خالی شد 😭  قرص هیرویت میخورم ریزش موهام قطع شد. کاش زودتر شروع میکردم موهام رو از دست نمی‌دادم. Hairvit

چکار کنم الان خیلی ناراحتم اگه عروسی برادرم نبود می ترم از ته میزدم موهامو

نرم کننده نزنی خوب میشی

وقتی موهات کمی نم داره دو قسمت تقسیم کن واسه هر قسمت چند قطره روغن نارگیل بریز کف دستت دستاتو خوب بمال بهم چرب کن بعد اروم بیار به ساقه موهات بعد ۵ دقیقه شونه بزن 

موهای سوخته دکلره شده منو روغن نارگیل نرم نرم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوتین... 

اصلا جواب نمیگیری،الکی هزینه میکنی

اول از همه یه ماسک مو بخر تا ساقه موهاتو نزاره گره بخوره  ،بعدم شامپو ضد ریزش مناسب پوست سر

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بچه ها ریزش موی من به خاطر نرم کنندست و ریشه موهام خییلی سست شده. برا کمبود ویتامین نیست چکار کنم&nb ...

ایش خب گفتم بت دیگه

شامپو تقویت کننده لامینین مناسب انواع مو بخر نه موی خشک چون شامپو مخصوص موی خشک نرم کننده داره

اصلا جواب نمیگیری،الکی هزینه میکنی اول از همه یه ماسک مو بخر تا ساقه موهاتو نزاره گره بخوره  ، ...

ریشه موهام خیلی سست شده بعضی ها میگن تخم مرغ بزن یا حنا بزار

واقعا شامپو ضد ریزش خوبه؟ گفتم یه مدت شامپو بچه بزنم اصلا شامپو نزنم. قیمت هیرویت چنده

نه هیچ شامپویی مثه سینره نمیشه.من انواع خارجی رو امتحان کردم اثری نداشت فقط سینره عالی بود.اونم فقط از داروخانه بخر.قرص هیر ویت حدود ۸۲ تومن هستش.۳۰ عددی

من موهام خیلی خیلی ریزش داشت با همین دو قلم معجزه شد خدا رو شکر

الان روغن زیتون می زنم به جای نرم کننده

نه زیتون بو میده بعد دوباره میخواد بشوری خشک میشه موهات

ببین بعد حموم که موهاتو با حوله یا هرچی خشک کردی نیم ساعت بعد روغن نارگیل بزن موهاتم چرب نمیشه جذب مو میشه

ایش خب گفتم بت دیگه شامپو تقویت کننده لامینین مناسب انواع مو بخر نه موی خشک چون شامپو مخصوص موی خشک ...

یه چیز می خوام سریع نتیجه بده موهامو دارم از دست می دم 

ریشه موهام خیلی سست شده بعضی ها میگن تخم مرغ بزن یا حنا بزار

درخواستمو قبول کن شاید تونستم راهنمایت کنم چه روغنی بزنی

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
یه چیز می خوام سریع نتیجه بده موهامو دارم از دست می دم 

من ب عنوان کسی که چندین مدل شامپو وقرص و... مصرف کردم هیچی خوبم نکرده لامینین واسم خوب بود خوب که نه عالی قرصم اگه خواستی ریجن دایت یا اکوفن بخر

اینم عکس شامپوم 

احتمالاً واکسن کرونا نزدی  اکثراً بعد زدن واکسن ریزش شدید گرفتند  نرم کننده اینطور نیست

نمی دونم هر چی بود با اینکه من موهام پر پشت بود الان خیییلی کم شده و تموم سرامیک های خونه پر مو