2777
2789
عنوان

چطوری حسادت و از خودمون دور کنیم

735 بازدید | 13 پست

سلام منو مامانم به شدت حسودیم تو خونه همش بابابام بحث داریم مامانم بهش میگ تو زرنگ نیستی پول زیاد دربیار حالا ام نیاز بع سرزنش ندارم فقط میخوام بدونم چطور حسادت رو از خودمون دور کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجهتون رو از زندگی بقیه وردارید به جاش به فکر یاد گرفتن مهارت های جدید واسه خودتون باشید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خب خونه همه اونطوریه . متاسفانه .

همه فکر پول و مال و منال هستن و دعوا و.... دارن .

و اعصاب همه شون خرابه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کلا حسودیم  بقیه ماشین دارن ما نداریم سرو لباسای بقیه زندگی بقیه

اها از اون لحاظ چند سالته مامانت باید قبل بدنیا اومدن شما بفکر ماشین بود باباتوومجبور میکرد ماشین بخره حالا هم بجای حسودی و سرزنش به فکر کیفیت زندگیش باشه ک با چ راهکاری میتونه ماشبن بخره مثلا وام بگیره ...تمرکزتونو بزارید رو زندگی خودتونید مطمعن باشید موفق ترید تا حسودی کردن به بقیه

🤨

حسود اونی نیست که دنبال پیشرفته حسود کسیه که چیزیو نداره و دوست نداره دیگران داشته باشن در وتقع کسی که از خوشبختی دیگران رنج ببره حسوده سعی کنین محبتتون رو به هم بیشتر کنین و دنبال پیشرفت خودتون باشین مادرتون هم بهتره زرنگیه خودش رو نشون بده و دنبال پیشرفت خودش باشه که کمتر به پدرتون گیر بده

من همیشه به این فکرمی کنم چرا لحظه های زندگیمو با حسرت خوردن به مال وداشته دیگران تلخ کنم 

ومیگم عمرمون خیلی زود تموم میشه وباید  سعی کنیم بهمون خوش بگذره و گاهی به دلخوشی های کوچیک قانع باشیم وتوکل کنیم به خدا وتلاش کنیم تا ماهم برای اسایش ورفاه بیشتر شبیه افراد موفق بشیم 

اونوقته که در لحظه زندگی می کنی وبه خدا اعتماد می کنی تا سر وقتی که خودش تعیین کرده به ارزوهات برسی با دل ونیت پاک 

حسادت دلو سیاه می کنه 

اینو در نظر بگیر که روزی اون طرف بوده وخدا بهش رسونده و خدا به اندازه دلت بهت رزق میده 

روزای زندگیتو به بهترین نحو بگذرون وراضی باش و داتو پر از حسادت وکینه نکن چون اینجوری چندسال بعد به خودت میای ومیبینی عمرت رفته وهنوز سر جای اولتی 

دلتو ببر سمت خدا ارامش میگیری وباور داشته باش زندگیت اینجوری نمیمونه وخدا چیزی خوبی برات در نظر داره 

صبور باش و بدون هر چیز خوبی که اطرافت میبینی یعنی خدا خواسته بگه توام میتونی داشته باشیش