2777
2789

سلام روز همگی بخیر

خانما من دیگه به ستوه اومدم اعتماد به نفسم افتضاحه

از لحاظ چهره و اینا خوبم خب همه آدما زیبان

مشکلم جای دیگست

من روم نمیشه اصلا توی مهمونی ها لباس باز بپوشم یا حتی تو جمع دوستام،  نه برای هیکلم تیپم خوبه، پوستم بی نهایت ترک داره ، یا بدنم یک رنگ نیست پوست صورتم با بدنم یکی نیست آرنج و زانو هام به بقیه جاها یک رنگ نیست ناحیه های دیگه که همه میدونین اصلااا دیگه یک رنگ نیست حالا اون هیچی

ولی به دلم مونده ی لباس راحتی که انقدر توش خجالت نکشم ک خودمو قایم نکنم

نگاه بقیه میکنم میگم خوشبحالشون من جای اینا بودم غمی نداشتم چقدر پوستشون یک دسته، بی ترکه بدون لکه 

مگه چند سالمه ؟ تو ۱۸ سالگی به این روز افتادم قراره ۳۰ سالگی چی بشم خیلی ناراحتم 

هیچکس پوستش  یکرنگ نیست کم و زیاد همه دارن طبیعیه

حالا چرا انقدر باز بپوشی چه خبره بابا من محبه نیستم ولی این دیگه زیاده رویه که همه جا بیرون باشه

حلالم کنید و خدانگهدار   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یمدت از کیسه و روشور استفاده کن ببین چی میشه روغن بزن به پوستت

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من 20سالمه کلیییییییییییی ترک دارم روی باسن و عضله دوقلوی پام

نمیدونم ولی من همیشه بهشون میگم خورشید نه ترک!!

چون یه مرکز ترک دارم بعد بقیه ترکام عین اشعه خورشید پخش شدن به نظرمم خیلی خوشگلن

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
من 20سالمه کلیییییییییییی ترک دارم روی باسن و عضله دوقلوی پام نمیدونم ولی من همیشه بهشون میگم خورشی ...

منم دقیقا همون ناحیه هایی که شما دارین:) ولی حس خوبی بهشون ندارم همیشه با عصاب خوردی نگاهشون میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز