2777
2789

برا بعضیا جواب میده برا بعضیا نه 

تو محیط باز دود بده چون همه جارو دود میگیره بوشم نمیره

𝕾𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖎𝖑𝖊𝖓𝖈𝖊 𝖘𝖍𝖔𝖚𝖑𝖉 𝖇𝖊 𝖙𝖗𝖆𝖓𝖘𝖑𝖆𝖙𝖊♣️🎭                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا دود دادم اب رو اتیش بود .یا توی دستشویی توی حیاط یا روی پشت بوم انجام بده با لباسای بیخودی

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

عزیزم حتما انجام بده از هر دارویی موثر تره ...

تو حموم دود بده فن رو هم روشن کن بوش بره بیرون .... من حتی موقع سرما خوردگی هم دود میدم با اسفند ...

با اسفند دود بده بوش کمتر پیشه 

من یک بسته خریدم 4 عدد توش بود 10 هزار

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....

من تو گوشمم دود دادم....سه روز پشت سرهم روزی دوبار صبح و شب..

البته ما حیاط داریم....بالکن یا حیاط داری دود بده...

فندکو مستقیم بزارروش تا آتیش بگیره..بعد دیگه خودش دود میکنه 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
چند روز دود دادی

من عفونتام کم بود .دوبارم پریود نمیشدم دود ک دادم بعدش پریود شدم .اما ی دوستام عفونتش زیاد بود هفته ای سه بار دکتر بهش گفت باید دود بده

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره