2821
2789
اره ببین تو این نوع بیماری باید هوا همیشه خنک باشه نباید بدنش گرم شه بدتر میشه لباسای نرم بپوشه حتی ...

کلا پوشکش نمیکنم اصلا نمیشه براش پوشک ببندم خیلی وضعش بده کشاله رانشم درگیره بدجور

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما باید بری اون موسسه‌ای ک بچه‌های پروانه‌ای رو پوشش میدن باید با مادر بچه‌ها صحبت کنی ببینی چطوری بودن قبل از پوسته‌پوسته شدن....دور از جون بچه‌تون اگه این خدایی نکرده پروانه باشه اولاشه ب احتمال خیلی زیاد درمان میشه دکتر خیلی خوب پیدا کن

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

حتما ببر دکتر 

تو نت سرچ کن یه دکتر خوب ببر 

من فقط میدونم باید مدام پانسمان بشه 

ان شالله خدا سلامتی بهش بده 

ان شالله که تشخیص اشتباه داده باشن یه مشکل دیگه باشه 

کلا پوشکش نمیکنم اصلا نمیشه براش پوشک ببندم خیلی وضعش بده کشاله رانشم درگیره بدجور

عکس یه صابون و کرمی رو برات میفرستم فردا صبح تونستی حتما برو داروخونه بگیر روزی دو بار براش بزن کرم زخمارو ترمیم میکنه صابون جلوگیری از عفونتو و پیشگیری فقط حتما مرتب بزن براش  

مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸
عزیزم منو لایک کن من از اساتید طب اسلامی میپرسم نتیجشومیگم بهت ،انشاءلله راهی پیداست کمتراذیت شه

ممنون عزیزم لطفا سریع تر بهم اطلاع بده خیلی اذیته خیلی گریه میکنه اصلا نمیخوابه

ممنون عزیزم لطفا سریع تر بهم اطلاع بده خیلی اذیته خیلی گریه میکنه اصلا نمیخوابه

الان به یکی که میشناسم پیام دادم عزیزم ،تا ظهر جواب میدن احتمالا ،خودتم تو گل سرچ کن ببین طب اسلامی چی گفته درباره این بیماری

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792