2821
2789
بردم گلم زاهدان بردمش گفتن دکتر سلیمانی خیلی خوبه زاهدانه اونجام بردمش اما هیچی 

اره تعریف اوناهم شنیدم دکتر ماهرخ فیروزی هم خوبه تو زاهدان ولی این دفعه مشهد ببرش وتوکل کن به خدا ولی سرخود دستکاری نکن اگه خدای نکرده بدتر نشه

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این بیماری معمولا ارثیه

چه بداخه چرا این چه ارثیه کاش خوب بشه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
بردم گلم زاهدان بردمش گفتن دکتر سلیمانی خیلی خوبه زاهدانه اونجام بردمش اما هیچی 

نمیتونی یه نوبت دکتر از تهران و اینجور جاها بگیری ؟ من خودم در این باره اونقدر اطلاعات ندارم ولی تا جایی که میدونم باید زیر نظر پزشک باشه ! با یه سرچ ساده تو گوگل هم اطلاعاتتو ببر بالا !متاسفم که نمیتونم کمکی بهت بکنم ولی امیدوارم همین راهنمایی کوچیک کمی کمکت کنه.

باشه گلم مشهدم میبرمش 

میشه درخواست بدم اینجا گمت میکنم بعد فردا هروقت اسمش گرفتم بفرستم صلواتم خوندم برای شفاء بچت 

اره عزیزم روشن میکنیم اما بخاطر پسرم واین زخماش دیگه زیاد نمیذارم مرطوب بشه داخل خونه

اره ببین تو این نوع بیماری باید هوا همیشه خنک باشه نباید بدنش گرم شه بدتر میشه لباسای نرم بپوشه حتی پوشکشو ک میخوای ببندی یجوری نباشه زیادی ب پاش چسبیده باشه کرم ترمیم کننده بگیر براش بدنشو همیشه مرطوب کن بهش خوب برسی بزرگتر شه این بیماری ازش میره بعضیا فقط تو بچگی اینو دارن بعضیا تو بزرگی 

مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸
انشالله هم خودش وهم هرکی این بیماری رو داره چون واقعا بیماریه بدیه درمان نداره فقط پیشگیری

آمین 

2823
2791
2779
2792