2821
2789

سلام 

امیدوارم خدا کمکتون کنه و هرچه زودتر خدا شفای طفل معصوم و بی گناهتون رو بده ....

ببینید بهترین مرکزی که من میشناسم که فقط برای پوست و مشکلات پوستی هستش و تو کل ایزان هست مرکز پوست رازی هستش تو تهران خواهشا اونجا سر بزنید هر چه زودتر 

آدرس تهران . خیابان وحدت اسلامی . میدان وحدت اسلامی. بن بست رازی.بیمارستان تخصصی پوست رازی ...

بهترین دکتری که من اسمش رو اونجا شنیدم دکتر امیرهوشنگ احسانی هستش اونجا....خواهش میکنم هرچه زودتر برید....اونجا یه بیمارستانی هست که مجهزه مجهزه...شاید خیلی شلوغ باشه اما انشاالله جواب میگیرید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام  امیدوارم خدا کمکتون کنه و هرچه زودتر خدا شفای طفل معصوم و بی گناهتون رو بده .... ببینید ...

دقیقا بهترین و قویترین مرکزه با دوبار مراجعه داشتم  هربار با تک نسخه مشکلمو حل کردن

تانیای عزیزم خیلی خیلیی برای گل پسرت دعا کردم .شما واقعا مادر معنای واقعی هستی خدا به دلت و دعای ما نگاه کنه و هرچه زودتر شفاش بده ‌عزیزم اگر پروانه ای باشه شما باید هرچه زودتر تحت نظر مجموعه ای بی قرار بگیری تا بهت کمک کنند که چه طور پانسمان کنی یا چه طور جلوی رشد تاولهارو بگیری .پانسمان انگشتان دست خیلی مهمه باتوجه به اینکه کوچیکه میتونی جلوی خیلی از دفرمه شدنهارو بگیری خدا به حق دل شکسته حضرت فاطمه خودش شفای همه بچه هارو بده.

تا الان یزد ومشهد نبردمش

عزیزم بیارش دکترای احمدآبادمشهد یاساختمان اکبرکه بیماراجلوی درش چادرزدن ازبس که خوبه یادکترشیخ ایناهمه مشهدکارشون خوبه 

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

عزیزم من نمیدونم این چه مریضیه

خدا شاهده دلم کباب شد برا بچه

ولی یه دکتر هست خرم آباد.دکتر پرکار.دکتره پوسته

من بیشتر دیدم واس سوختگی های شدید میرن پیشش.کارش عالیه.داروهای دست ساز و گیاهی داره.یه تحقیقی بکن

خدا خودش کمکت کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792