2777
2789
خوب ببین منو تو هم یه روحیم با فرق اینکه توی بدن هستیم😗

خب منم همینو میگم دیگه باید به جای روح از کلمه جن استفاده میکردی چون روح ادم های مرده فقط شب های جمعه ازاد میشن 

نمیدونم بازم ولش کن میترسم 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😢🙄

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصن نمدونم چیه آجولی🥺 میشه توضیح بدی ؟(داداششم به اجی میگه اجولی😂)

یه بیماری روحی روانی از دسته روانپریشی. بعضی از علایمش هم همیناست که گفتم به علاوه علائم شناختی مثل مشکل تو حل مسئله یا قدرت استدلال 

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
حالا میدونم نخوابدید حالا یا میخوابید یا خودم با دمپایی بیام دنبالتون تا بخوابید⁦😐😂😈⁦👊🏻⁩

من میدونم تو از طرف مامانمی چون هر شب میگه زود بخاب 😢😂

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
خب منم همینو میگم دیگه باید به جای روح از کلمه جن استفاده میکردی چون روح ادم های مرده فقط شب های جمع ...

😂😂😂خودم دارم مث سگ میترسم هرچی لامپ روشن کردم

یه بیماری روحی روانی از دسته روانپریشی. بعضی از علایمش هم همیناست که گفتم به علاوه علائم شناختی مثل ...

اع فداسررررررت رفیق خودمی آجولی♥️

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
اع فداسررررررت رفیق خودمی آجولی♥️

قربان توووو❤❤❤

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
یه بیماری روحی روانی از دسته روانپریشی. بعضی از علایمش هم همیناست که گفتم به علاوه علائم شناختی مثل ...

اسکیزوفرنیو یه جایی شنیده بودم نمیدونم

واو کاش منم اینطور بودم خیلی باحالههه

اما منم یه جورایی خاصم میتونم احساسات طرف مقابلمو به خودم انتقال بدم و بفهمم چه حسی نصبت به من و حتی فرد دیگه داره میدونم باور نمیکنید اما همیشه درست همون حسو احساس کردم و وقتی بیانش کردم درست بوده

قربان توووو❤❤❤

قربااان تووو بیییشتترررر❤🌃

البته منم دوقطبیم😂♥️

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
اسکیزوفرنیو یه جایی شنیده بودم نمیدونم واو کاش منم اینطور بودم خیلی باحالههه اما منم یه جورایی خاص ...

اولش باحاله ولی بعدش خیلی ازاردهنده میشه

قربااان تووو بیییشتترررر❤🌃 البته منم دوقطبیم😂♥️

خب فدااااا سرتتت😁😁❤❤❤

خب فدااااا سرتتت😁😁❤❤❤

😂♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️