2777
2789

انقدر به روز رسانی کردم هیپنوتیزم شدم داره خوابم میبره. بگو دیگههههههه

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)

خب بعد از ساعت ۳ ارواح و‌ روح ها میتونن بیان روی زمین و با ما ارتباط برقرار کنه کاری هم با قرآن و اینا ندارع 

چون روح روح هم چیزیی که داخل بدن ما انسان هاست همه ی ماها یه روحیم با بدن ولی بعد ساعت ۳ روح ها میتونن بیان روی زمین و با انسان ها ارتباط برقرار کنم تا ساعت ۵, صبح حالا زود دانید 😐😂 ببینم میخوابید یا نه ولی اینو بگم که واقعیت داره خود بدبختم بخاطر همین شبا زود میخوابم منظورم قبل ۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه علائمتون رو بگید با توجه به امضاتون پرسیدم ؟ 

توهم شنیداری، توهم دیداری، هذیون، اضطراب،افسردگی

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
خب بعد از ساعت ۳ ارواح و‌ روح ها میتونن بیان روی زمین و با ما ارتباط برقرار کنه کاری هم با قرآن و ای ...

منظورت جن بود فک کنم چون روح به چیزی یا کسی که کرده میگن که روحش سرگردونه یا میبیننش

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
خب بعد از ساعت ۳ ارواح و‌ روح ها میتونن بیان روی زمین و با ما ارتباط برقرار کنه کاری هم با قرآن و ای ...

کجای کاری من اینو سه ساله پیش میدونم 

درضمن نمیان دریچه ارتباتشون با ما باز میشه 

یعنی میتونن ارتباط برقرار کنن مثلا اگه بعد پنج بخوابی خواب نمیبینی یا خوابت مسخرس

برای همین میگن خواب ظهر الکیه

ولی وقتی ما تا قبل اون ساعت میخوابیم میتونیم

روح بشیم و حتی عزیزانمون که فوت شدن هم گاهی وقتا تو خواب ببینیم اونا روح واقعیشونه وماهم روحیم

البته که این یه تئوریه اما من واقعا باور دارم 

چون تا حالا قبل سه نشده بخوابم و خواب یکی از عزیزانمو نبینم

توهم شنیداری، توهم دیداری، هذیون، اضطراب،افسردگی

من اصن نمدونم چیه آجولی🥺 میشه توضیح بدی ؟(داداششم به اجی میگه اجولی😂)

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡