2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دادخواست طلاق داده بود یه بچه ۶ ماهه داشت باردارم بود عنوان تاپیکش این بود که با شماره جدید پی ا ...

آها که با شوهرش اختلاف مذهبی داشت؟

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
آها که با شوهرش اختلاف مذهبی داشت؟

بنده خدا صد هزار بار تاکید می‌کرد بحث نکنید تو تاپیکم

آخرشم بحث میکردن و میترکوندن

شوهرش کلا تغییر کرده بود.عکس شوهرشو با سگ گذاشت.نماز و روزه و اینارو خودش انجام نمیداد و نمیذاشت حنا هم انجام بده

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
عکس شوهرشو فرستاد؟؟؟ حالا چطوری بود چهرش؟؟ خوب بود یا نه؟

اره فرستاد

من چندشم شد

شلوار پاره پوره،سگ تو بغل،ابرو برداشته و..

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
اره فرستاد من چندشم شد شلوار پاره پوره،سگ تو بغل،ابرو برداشته و..

یا خداا

حالا خانواده خوده پسره هم مذهبی بودن!!.. خدا عالمه  ک چی ب روز شوهره اومد ک کلا زیر و رو شد...  ولی ابروی برداشته برای مردا  واقعاً چندش آوره.👏😑

یا خداا حالا خانواده خوده پسره هم مذهبی بودن!!.. خدا عالمه  ک چی ب روز شوهره اومد ک کلا زیر و ...

خداکنه زودتر طلاق بگیره

خیلی بهش تهمت زدن که دروغ میگی

یه قسمتی از چت رو اسکرین نگرفت،همه فکر کردن دروغه

بعد چت کامل رو گذاشت و فهمیدن دروغ نگفته

خیلیم بهش فشار آوردن واقعا

طرف برگشته میگه چادرتو دربیار یا جلو شوهرت نماز نخون

بابا شوهره اینو همینطوری دیده.کسیم قرار باشه ناراضی باشه،حناست

چون شوهرشو‌ یه جور دیگه انتخاب کرده بود

خداکنه زودتر طلاق بگیره خیلی بهش تهمت زدن که دروغ میگی یه قسمتی از چت رو اسکرین نگرفت،همه فکر کردن ...

اره خیلی از نظر روحی و روانی توو فشار بود، از طرفی باردار.. اصلا شوهره فامیلش بوده،  تازه یکی دو ساله ک پسره  از دین برگشته... پسرعمه دختردایی بودن فکر کنم... اسکریناش رو دیدم  شوهره چ فحش هایی داده بود!!! انگار ن انگار  ک حنا زنش بوده!!! ولی پسره یا جادو شده  یا جیزی مصرف میکنه ک اینطوری از زن و زندگیش دلزده شده و بچه شش ماهش رو پرت کرده بود.  کلا بد حنا  راست در نمیومد.. یا جادو شده یا مواد مصرف میکنه. یا پای نفر سوم  وسطه... هرچیه  حرمتا از بین رفته با اون فحش ها، خدا ب حنا کمک کنه الهی

اره خیلی از نظر روحی و روانی توو فشار بود، از طرفی باردار.. اصلا شوهره فامیلش بوده،  تازه یکی د ...

شایدم هر سه تاش..

من به اندازه حنا مذهبی نیستم ولی خودمو جاش تصور کردم مغزم سوت کشید!

خدا کمکش کنه واقعا...