سلام به همگی
بچه ها من پدر و مادرم دارن جدا میشن ،هنوز تازه مادرم ۳ ماهه رفته ، ولی از اخر این ماه یک قسمت از حقوق پدرم رو میخوان برای مهریه مامانم کم کنن و پدرم اینو نمیدونه.
حالا موضوع اصلی اینه که من چندسال پیش با مادرم رفتیم و گوشی خریدیم . مامانم گوشی galaxy s خرید فک کنم
منم میخواستم عین اون بخرم ولی مامانم میگفت نه تو بچه ای گوشیت نباید عسن من باشه و من گوشی j7proخریدم . که اون موقع تفاوت قیمت گوشی هامون درحد ۳۰۰ تومن بود ولی کیفیت هاشون خیلی فرق داشت . من گوشیمو دوست داشتماا ولی خب از همون بچگیم وقتی پدرم بهم پول میداد مادرم هس میگفت چرا به بچه پول میدی به من پول بده بدم بهش و براش برنامه ریزی کنم . البته شایدم حس من اینطوری بوده ولی فک میکنم یه خورده حسودیش میشد .
حالا الان که مامانم رفته و وضع مالی انچنان خوبی نداره یه خورده انگار بیشتر حسرت میخوره . چونکه خودش داره اسلامشهر زندگی میکنه ولی من تهرانپارس . مثلا میگه کاشکی منم تو خونمون بودم .. نمیگم حسودی میگم حسرت ..
امروز پدرم برای بار دوم یا سوم گفت که گوشیتو اگه میشه عوض کنیم تو گوشی نو بخور اینو بده به من .
منم چونکه اطرافیان و دوستام بهم گفته بودن که وقتی بابات میگه بگو باشه و بگیر و از فرصت استفاده کن گفتم باشه .
بهد زنگ زدم خواهرم و دوستم هرجفتشون گفتن اره خوبه گوشیتو عوض کنی و...
ولی با مامانم که حرف زدم سریع گف به نظر من که گوشیت خوبه و هیچ مشکلی نداره فعلن . ولی انگار با حسودی میگف .
بعدش گفتش که چونکه از اخر این ماه دارن از حقوق بابات کسر میکنن یه درصدی رو به نظرم گوشی رو بنداز بعد عید بگیر .چونکه الان گوشیو میخوای قستی بگیری و همزمان از حقوق بابات واسه مهریم کم میشه ممکنه بهت غر بزنه .
من اول ناراحت شدم ولی دیدم تا یه جایی راست میگه .
ولی از یه طرفی هم تا تنور داغه باید بچسبی چونکه بعدا بابام معلوم نیست که بزاره گوسی بخرم یا نه . میتونم گوشیمو بگیرم و بعدا بگم ای بابا من کهخبر نداشتم که میخواد از حقوقت کسر شه و اینا. بابامم زیاد غر بزن نیست شاید فوقش چن بار غر بزنه بعدش چیزی نمیگه بم چونکه فک میکنه من نمیدونستم .
حالت نمیدونم به نظرتون حرف مامانم درسته یا برم بگیرم گوشیو؟ .