2777
2789
عنوان

اگ حاجت داری بیا❤❤

147 بازدید | 26 پست

سلام. مهربونا🌸..همونطور ک میدونین از فردا دهه فاطمیه شروع میشه و خیلی میشه تو این ایام ب حضرت زهرا سلام الله علیها توسل کرد ک واسطه بشن پیش خدا و حاجت روا شیم🙏🙏..ایشون خیلییی عزیزن پیش خدا❤...راه های توسل ب ایشون زیاده ولی من چندتاشو خدمتتون عرض میکنم.... راه اول: خوندن حدیث شریف کساء🙏 ۲: نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها ک تو گوگل طریق خوندنش نوشته شده ۳: ۵۳۰ بار صلوات خاصه حضرت فاطمه زهراءسلام الله ک بازم تو نت هست ۴: نذر نمک...ان شاءالله ک هممون دست پر و حاجت روا از این ایام بیرون بیایم..منم دعا کنین ک ب زودی ب امید خدا حاجت روا بشم ک خیلیییی محتاج دعاهاتونم🌸🌸..اگ دوس دارین اعلام کنین تو کدوم ختم میخواین شرکت کنین 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدیث کسارو میشه بگی چنباربخونم 

عزیزم هر چنبار ک ب دلت افتاد میتونی بخونی..چ بهتر ک هر روز بخونی..منم دعا کن عزیزم ک محتاجم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
سلام منم تو خوندن حدیث کسا هستم  از همگی قبول باشه

قبول باشه عزیزم..برا منم دعا کن ک حاجت روا بشم ب زودی ب امید خدا

خیر ببینی انشاالله که خبرداذی

ممنون عزیزم..منم دعا کنین ک ب زودی خبری ک منتظرشم بهم برسه...اسمم نازنین 

۴۰ روز باید بخونیم ؟ 

عزیزم گفتم ک هر چقدر دوست داری...چون تو دهه داریم..هر چی ب دلت افتاد

ممنونم از اطلاع رسانی تون عزیزم چون فراموشم شده بود

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ممنونم از اطلاع رسانی تون عزیزم چون فراموشم شده بود

عزیزم منم دعا کن ک ب زودی خبری ک منتظرشم بشنوم...اسمم نازنین..خیلی محتاج دعاهاتونم

سلام.
چله حدیث کسا اینجا خونده بودم شرکت کردم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

عزیزم منم دعا کن ک ب زودی خبری ک منتظرشم بشنوم...اسمم نازنین..خیلی محتاج دعاهاتونم

چشم عزیزم. ان شاءالله خدا حاجت دل شما رو هم بده عزیزم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات