2777
2789
گوشت خالی رو چطوری میخوره؟!😐🤔

خخخخخ، یه پیاز خورد میکنم، تو گردن گوسفند بعد فلفل میزنم، با یه لیوان اب تو زودپز میزارم، بعد که پخت اخر کار نمکش میزنم، این غذای مورد علاقه خانوم گله 😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ، یه پیاز خورد میکنم، تو گردن گوسفند بعد فلفل میزنم، با یه لیوان اب تو زودپز میزارم، بعد که پخت ...

بدون نون و برنج؟ نوش جونش

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
خخخخخ، یه پیاز خورد میکنم، تو گردن گوسفند بعد فلفل میزنم، با یه لیوان اب تو زودپز میزارم، بعد که پخت ...

پس همچین خالیه خالی هم نیست😅

این کاربری واگذار شده🌷دختر_13 ، lovely_birds و عاشق_پرنده_هام سابق هستم🌷 هزار بار تعلیقم کنید بازم میام🌷
چقدر خوب. پسر من اصلا گوشت خورش و باقالی پلو با گوشت و گوشتاشو نمیخوره. کباب و گوشت چرخ کرده میخوره ...

حالا برعکس دختر من اصلا نون و برنج نمیخوره،برا همین خیلی لاغره، شوهرم تُرکه، به دخترم میگه ترکه لُبه خور 🤣🤣🤣🤣

بعد ۳ سالشه تازه درستم نمیتونه تلفظ کنه میکنه میگه گوست با اسخدون باشه برام بیار 😁😁😁😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بدون نون و برنج؟ نوش جونش

اره بالاتر نوشتم، شوهرم بهش میگه ترک لبه خور 😂😂😂😂

گوشت خالی، ماهی خالی، اصلا نون و برنج و مرغ دوس نداره

پس همچین خالیه خالی هم نیست😅

خخخخخخ ، حالا خودمون که گوشت نمیخوریم، میگیم فقط این بخوره جون بگیره، بخدا 

هیچی... کی حال داره تا آخر عمرش غذای بچه ها و شوهرو بپزه. خدا رو شکر برای زحمت و پولدار شدن. غذا بخو ...

عزیزم من خودم فوق العاده تنبلم واسه غذا درست کردن ولی غذای بیرون نخور، من یه غذاهایی درست میکنم زحمتش خیلی خیلی کمه اما سالمه، مثلا کباب تابه ای، جوجه کباب تو فر، قرمه گوشت که بالاتر توصیح دادم، ما بیشتر غذاهامون نونی و ازین مدله واقعا حوصله برنج و خورش درست کردن ندارم، هفته ای یبار خونه مادرشوهرم میخوریم دیگه بقیش نونی به این شکل مصرفمونه هم سالمه هم زحمتی نداره

دلم ازون غذا کثیفای بیرونی میخواد شاید بریم بیرون

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم