2789
عنوان

کنکور در چین 🥲

814 بازدید | 30 پست

تو چین کنکورش ۹ ساعته یعنی ۹ ساعت کنکور فکر کنین چقدر زیاده طرف فقط باید ۹ ساعت کنکور بده اینقدرم سخت هست کسی تو چین تا الان نتونسته نمره کامل بگیره‌، فقط تو این فکرم طراح سوالاش کیا هستن 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

من شنیدم سخت ترین کنکور رو کره جنوبی داره 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

بجای فکر کردن به چین برو تست هابی که هر سوالش ۴۳ثانیع باید وقت بزاری را بخون 😂😂

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برگانم  

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
من شنیدم سخت ترین کنکور رو کره جنونی داره 

نمیدونم فقط ۹ ساعت خیلی زیاده یعنی آدم تقریبا یک نصف روز سرش پایینه داره امتحان میده یا خد

من شنیدم سخت ترین کنکور رو کره جنوبی داره  

اونا که رسما سال آخر دبیرستانو تو مدرسه زندگی میکنن

سیستم آموزشیشون خیلی سختگیره بیچاره ها

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
نمیدونم فقط ۹ ساعت خیلی زیاده یعنی آدم تقریبا یک نصف روز سرش پایینه داره امتحان میده یا خد

خاطرم نیس ولی فکر کنم برا کره یک روزه 😂،

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
بخاطر همونه بیشتر نوجووناشون بخاطر قبول نشدن خودکشی میکنن

دقیقا، همیشه امتحان سخت اعتماد به نفس و نابود کرده 

اونا که رسما سال آخر دبیرستانو تو مدرسه زندگی میکنن سیستم آموزشیشون خیلی سختگیره بیچاره ها

بعد شنیدم خانواده هاشون اکثرا میگن اگر قبول شی دانشگا پول عمل زیباییتو میدیم، عمل زیبایی هم زیاده اونجا

اونا که رسما سال آخر دبیرستانو تو مدرسه زندگی میکنن سیستم آموزشیشون خیلی سختگیره بیچاره ها

الان خیلی خوشحالم ایران دنیا اومدم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز