تو چین کنکورش ۹ ساعته یعنی ۹ ساعت کنکور فکر کنین چقدر زیاده طرف فقط باید ۹ ساعت کنکور بده اینقدرم سخت هست کسی تو چین تا الان نتونسته نمره کامل بگیره، فقط تو این فکرم طراح سوالاش کیا هستن
هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
تو کشورای چین و کره هم مثل ایرانه از این نظر که خانواده ها همچیو تو پزشکیو وکالتو و... میبینن😑🚶♀️
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
وااا حالا اومدیم واین وسط یکی گشنش شد یا کمرش خشک شد خواست یکم راه بره یا وسط ازمون پری شد یا جیشش گرفت تکلیف چیه؟؟😂😂
ولی من شنیدم الفباشون زیاده تا دبیرستان الفبا یاد میگیرن
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وااا حالا اومدیم واین وسط یکی گشنش شد یا کمرش خشک شد خواست یکم راه بره یا وسط ازمون پری شد یا جیشش گ ...
😂😂😂😂😂
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
همه جایی😂😂 اصلا اینقدر از این حرفا بدم میاد یکی که نقاش هیچ وقت از یک پزشک کمتر نیست هر کدوم بنا ...
والا ادم علاقه داشته باشه تو کارش موفقه و همچنین شاد و خوشحال هم هستی 🥰