2789
عنوان

کنکور در چین 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 30 پست
بعد شنیدم خانواده هاشون اکثرا میگن اگر قبول شی دانشگا پول عمل زیباییتو میدیم، عمل زیبایی هم زیاده او ...

حرفی ندارم، فقط فهمیدم همه جا چشم هم چشمی هست😂

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای اولین باره که از اینکه ایران به دنیا اومدم و زندگی میکنم خوشحال شدم

منم الان احساس خوشبختی میکنم 

تو کشورای چین و کره هم مثل ایرانه از این نظر که خانواده ها همچیو تو پزشکیو وکالتو و... میبینن😑🚶‍♀️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وااا حالا اومدیم واین وسط یکی گشنش شد یا کمرش خشک شد خواست یکم راه بره یا وسط ازمون پری شد یا جیشش گرفت تکلیف چیه؟؟😂😂

ولی من شنیدم الفباشون زیاده تا دبیرستان الفبا یاد میگیرن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
دانشجو خارجی هم که میگیره شرایطش سخته

یا خدا 

وطنم پاره تنم.

کنکورش هیچی زبونش و چجوری یاد بگیریم؟ هم کنکور سخت هم زبون سخت هم غذاهایی که ما نمیتونیم بخوریم

وااا حالا اومدیم واین وسط یکی گشنش شد یا کمرش خشک شد خواست یکم راه بره یا وسط ازمون پری شد یا جیشش گ ...

😂😂😂😂😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وااا حالا اومدیم واین وسط یکی گشنش شد یا کمرش خشک شد خواست یکم راه بره یا وسط ازمون پری شد یا جیشش گ ...

🤣🤣🤣 

حتما بعد کنکور کهنسال شدن ، آدم نه ساعت پایین باشه کلا بدنش خشک میشه 

الانم دلم برای نوجوون های چین سوخت 

تو کشورای چین و کره هم مثل ایرانه از این نظر که خانواده ها همچیو تو پزشکیو وکالتو و... میبینن😑🚶‍♀️

همه جایی😂😂

اصلا اینقدر از این حرفا بدم میاد یکی که نقاش هیچ وقت از یک پزشک کمتر نیست هر کدوم بنا به علاقه شون کار کردن فقط همین 

تدریسشون به زبان انگلیسی فکر کنم دختر من پارسال قبول شد پزشکی

واییی خدایا جدی تو چین؟

تبریک میگم 👌👌💪💪💪 واقعا دست مریزاد 

همه جایی😂😂 اصلا اینقدر از این حرفا بدم میاد یکی که نقاش هیچ وقت از یک پزشک کمتر نیست هر کدوم بنا ...

والا ادم علاقه داشته باشه تو کارش موفقه و همچنین شاد و خوشحال هم هستی 🥰

عالی بود دقیقا❤

🤩😍💜💜