2777
2789
عنوان

بچمو زدم😭😭

228 بازدید | 9 پست

دخترم خیلی نق زد بخدا نمیخواستم بزنمش کلافه شدم داد زدم گفتم بسه بلند شدم تعادلش از دست داد از پشت خورد زمین سرش درد گرفت کلی گریه کرد ۹ ماهشه الان خوابه خیلی عذاب وجدان دارم دلم میخواد بمیرم ندیدید بچم چه اشکی میریخت لعنت به من😭😭

الان میان نمکه رو زخمت میشن.

تاپیکتو قفل کن برو وضو بگیر نماز بخون اروم شی.استغفار کن .کوچولوی قشنگتو بغل کن و ناز کن بیدار شد فقط بغلش کن و باهاش بازی کن

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس تو نزدیش دیگه، خورده زمین؟ 🙄

خب حالا آروم باش با عذاب وجدان کاری پیش نمیره که. بجاش راهکارهای کنترل خشم از دست بچه‌ها رو سرچ کن و بخون ❤ یه مامان هم خسته میشه نمیگم حق داره بزنه ولی مامان بودن یه مسیره که توش مدام میتونی مامان بهتری باشی، اما قرار نیست هیچ‌کس کامل باشه ❤

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸